Ohita valikko
Venepaikat

Venepaikat ja venepaikan varaaminen

Kaupunki vuokraa ja ylläpitää venepaikkoja keskusta-alueen rannoissa, Vaskiluodossa, Palosaarella, Viikingalla, Isolahdessa, Gerbyssä ja Sundomissa. Sisäsataman laiturissa on vuokrattavana laituripaikkoja isommille aluksille.

Kaupungilla on myös tarjota veneille ilmaisia talvisäilytyspaikkoja sekä ympärivuotisia säilytyspaikkoja. Veneilykausi alkaa 1.5. ja päättyy 31.10. Veneiden talvisäilytyskausi alkaa 1.9. ja päättyy 1.6.

Ilmoita osoitteenmuutoksesta tai venepaikan peruutuksesta! 

Venepaikkojen laskut ja laskutus

Edellisen kauden venepaikkavuokransa maksaneille lähetetään automaattisesti lasku maaliskuun aikana. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä vuokralainen varmistaa venepaikan tulevalle vuokrakaudelle. Samalla hän sitoutuu noudattamaan venelaituripaikkojen voimassaolevia vuokrasopimusehtoja. Maksamatta jääneet paikat ovat heti vuokrattavissa.

Virheellisellä osoitetiedoilla lähteneet laskut eivät usein tavoita paikan haltijaa, jolloin oletuksena on, että paikkaa ei jatkossa enää haluta pitää. Siksi onkin erittäin tärkeää tehdä osoitteen muutosilmoitus, joko soittamalla puh. +358 6 325 4034 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen venepaikat@vaasa.fi.

Venepaikan varaaminen ja selailu Timmi-järjestelmässä

Sähköisen varauspalvelun kautta voit varata venepaikan ja maksaa sen verkkomaksuna.

Varauspalveluun pääset osoitteesta  https://varaus.vaasa.fi/WebTimmi/#/22

Vapaita venepaikkoja voi katsella ilman kirjautumista, jolloin tulee painaa painiketta Selaile kirjautumatta.  Venepaikkoja voi hakea alueen, sataman tai paikkatyypin mukaan.

Sähköisen asioinnin etuna on, että venepaikka-asioita voi hoitaa silloin, kun se itselle sopii, mihin vuorokauden aikaan hyvänsä.

Varauksen tekeminen tai jo olemassa olevan oman varauksen tietojen käsittely edellyttää Timmi-järjestelmään ensin tehtävää tunnistaumista henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Varauksien maksaminen Timmi-järjestelmässä

Sähköisen varauspalvelun eli Timmin kautta voit selailla vapaita venepaikkoja sekä tehdä ja maksaa venepaikkavarauksia verkkomaksuna. Varauksen tekeminen edellyttää palveluun tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.

Tunnistautuminen: https://varaus.vaasa.fi/WebTimmi/#/22

Hinnasto, vuokrausehdot ja muut tarvittavat tiedot

Laituripaikan hinta määräytyy laituripaikan leveyden ja sataman palvelujen mukaan. Palveluja ovat jätehuolto, valaistus, turvaportti, leveä aisapaikka ja vesiposti. Sisäsataman laituripaikkojen hinnat (Kuntsin museon luona) määritellään aluksen pituuden mukaan.

  1. Venesatamat ja -säilytyspaikat kartalla
  2. Venepaikkojen vuokrausehdot 2019   (Ilmoitus uhkaavasta vaarasta)
  3. Venehaloo-palvelu
  4. Veneen rekisteröinti
  5. TIETOSUOJASELOSTE_Venepaikat
  6. EU_asetus 2016/679
  7. Venepaikkahinnat_2019

Uuden kauden venepaikkamaksujen eräpäivä on 30.4. Vapautuvat venepaikat ovat varattavissa viimeistään viikkoa ennen juhannusta.

Tietosuoja Vaasan kaupungilla

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR)

Euroopan unionin tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltaminen alkoi 25.5.2018. Tämä ei tule vaatimaan mitään toimenpiteitä rekisteröidyiltä eli kuntalaisilta tai Vaasan kaupungin asiakkailta.

Merkittävimmät muutokset tulevat olemaan rekisteröidyn tiedon entistäkin turvallisempi käsittely sekä rekisteröityjen parantuneet oikeudet.

Uuteen tietosuoja-asetukseen voi tutustua alla olevan linkin kautta.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?qid=1528874672298&uri=CELEX%3A02016R0679-20160504

Tietosuojaseloste Vaasan kaupungin venepaikkoihin löydät Tietosuojaseloste, venepaikat

EUR-Lex

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Puhelinasiointi

  • +358 6 325 4034

Sähköpostiosoite

Osoite

  • Kirkkopuistikko 26, Vaasa

Aukioloajat

  • Arkisin: 9:00 - 14:00

Laiturivastaava / Piiripuutarhuri