Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Laulajia kirkossa

Lauluopinnot

Laulaminen parantaa terveyttä ja pidentää ikää!

Laulamalla voi oppia tuntemaan itseään paremmin ja vapauttaa jännityksiä omasta kehosta. Sanotaan, että laulu on sielun peilikuva. Taitavalla laululla voi lumota muita, sillä ihmisääni instrumenttina on kiinnostanut toisia ihmisiä niin kauan kuin heitä on ollut tällä planeetalla.

Yksinlaulu (yli 13-vuotiaille)

Laulussa voit suuntautua joko klassiseen musiikkiin tai rytmimusiikkiin. Rytmimusiikkia ovat esimerkiksi rock, pop ja jazz. Klassisen musiikin piiriin kuuluu musiikkia antiikista nykyaikaan. Lauluharjoituksissa kehitetään omaa ääntä ja tutustutaan eri tyyleihin ja aikakausiin. Laulamme monella eri kielellä.

Laulun opiskelu aloitetaan yleensä yläasteikäisenä. Hakuaika on huhtikuu ja syksyisin erikseen ilmoitettavana aikana.

Ilmoittaudu Kuula-opiston Wilmassa

Hinnasto

Lasten ja nuorten kuoro (7-15-vuotiaille)

  • Kuoron laulajat valitaan pääsykokeen perusteella, tiedustelut margaretha.nordqvist@edu.vaasa.fi
  • Maksut: 30 € ”ulkopuoliset”, omat oppilaat ei maksua.

Kuoro harjoittelee ​maanantaisin Toivo Kuula -salissa laulupedagogi Margaretha Nordqvistin johdolla. Opetuskielinä on suomi ja ruotsi. Ohjelmistossa on kaikkea oopperan ja pop-musiikin väliltä ja laulamme lauluja monilla eri kielillä.

Kuula-opiston lapsikuoro Estradi perustettiin vuonna 2018. Sen tavoitteena on antaa laulamisesta innostuneille lapsille ja nuorille mahdollisuuden kehittää laulu- ja yhteismusisointitaitojaan. Kuoron toimintaan osallistui lukuvuonna 2018/2019 yhteensä 41 lasta. Kuoroa vetävät Margaretha Nordqvist ja Anton Ylikallio. Äänenmuodostus- ja kuorolaulutaitojen kehittämisen lisäksi kuorotoiminnan pyrkimyksenä mahdollisuuksien mukaan osallistua näyttämöllä toteutettaviin projekteihin. Estradi osallistui Vaasan Kaupunginteatterin Carmen-tuotantoon tammi- ja helmikuussa 2019. Kesällä 2019 Estradi esiintyi säveltäjä Olli Kortekankaan Elämänkuvat kirkko-oopperan kantaesityksessä Isonkyrön vanhassa kirkossa.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Kuula-opiston kanslia

  • Kanslia ma-to (06) 325 3822, 0400 430 131, ma-pe (06) 325 3821