Ohita valikko
Nuoret kuuntelevat ulkoilmakonserttia

Nuorisotilat

Vaasan kaupungin nuorisopalveluilla on seitsemän eri nuorisotilaa, joissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Tilat on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille, mutta myös 5–6-luokkalaisille on omaa toimintaa.

Nuorisotilamme sijoittuvat eri puolille kaupunkia tarjoten mahdollisuuden rentoon ajanviettoon ystävien kanssa. Nuorisotiloilla on mahdollista pelata esimerkiksi erilaisia lautapelejä, biljardia tai pingistä. Joillakin nuorisotiloilla on mahdollista myös harrastaa liikuntaa.

Keskustasta, vanhan poliisitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy nuorisotila Kultsa ja toisesta kerroksesta nuorisokahvila Cafe Kultsa. Huutoniemellä sijaitsee Kohtaamispaikka Huudi sekä suosittu Vaasan skeittihalli. Nuorisotila Ristikka sijaitsee Ristinummella ja Isolahdesta, koulun vierestä löytyy nuorisotila Sumppu. Nuorisotila Kyrölä sijaitsee Vähässäkyrössä.

Nuorisotilamme ovat avoinna pääsääntöisesti nuorten vapaa-ajalla, iltapäivisin ja iltaisin. Tarkemmat aukioloajat löydät eri tilojen omilta sivuilta. Tervetuloa viettämään vapaa aikaa turvallisiin tiloihimme!

 • Café Kultsa on viihtyisä nuorisokahvila Vaasan keskustassa.

 • Huudi on mukava ja tunnelmallinen kohtaamispaikka.

 • Kultsassa on energinen, mutta rento meininki!

 • Kyrölässä on hyvä meininki, avoin ilmapiiri!

 • Nuorisotalo Ristikka sijaitsee Ristinummella terveyskeskuksen kanssa samassa rakennuksessa.

 • Nuorisotalo Sumpussa voi tavata ystäviä, saada uusia kavereita ja nauttia rennosta ilmapiiristä.

 • Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden ylläpitämä skeittihalli sijaitsee Huutoniemellä. Skeittihallin käyttö on kaikille ilmaista ja on avoinna arkisin sekä sunnuntaisin.
  HUOM! SKEITTIHALLI ON KIINNI KESÄN AJAN.
  AVAAMME JÄLLEEN 2.9.2024