Ohita valikko
Nuoret kuuntelevat ulkoilmakonserttia

Nuorisotilat

Vaasan kaupungin nuorisopalveluilla on seitsemän eri nuorisotilaa, joissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Tilat on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille, mutta myös 5–6-luokkalaisille on omaa toimintaa.

Nuorisotilamme sijoittuvat eri puolille kaupunkia tarjoten mahdollisuuden rentoon ajanviettoon ystävien kanssa. Nuorisotiloilla on mahdollista pelata esimerkiksi erilaisia lautapelejä, biljardia tai pingistä. Joillakin nuorisotiloilla on mahdollista myös harrastaa liikuntaa.

Keskustasta, vanhan poliisitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy nuorisotila Kultsa ja toisesta kerroksesta nuorisokahvila Cafe Kultsa. Huutoniemellä sijaitsee Kohtaamispaikka Huudi sekä suosittu Vaasan skeittihalli. Nuorisotila Ristikka sijaitsee Ristinummella ja Isolahdesta, koulun vierestä löytyy nuorisotila Sumppu. Nuorisotila Kyrölä sijaitsee Vähässäkyrössä.

Nuorisotilamme ovat avoinna pääsääntöisesti nuorten vapaa-ajalla, iltapäivisin ja iltaisin. Tarkemmat aukioloajat löydät eri tilojen omilta sivuilta. Tervetuloa viettämään vapaa aikaa turvallisiin tiloihimme!