Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Oletko valmiina kesän juhlakauteen?

Oletko valmiina kesän juhlakauteen? Kaiken tarpeellisen löydät Vaasan keskustasta

Aurinko lämmittää, luonto heräilee ja rajoituksia puretaan yksi toisensa jälkeen. Merkit ovat siis ilmassa: hartaasti odotettu kesä ja sen juhlat ovat pian täällä. Odotettavissa on jos jonkinlaisia juhlan aiheita aina häistä valmistujaisiin.

Viimeisimmistä hipoista on jo sen verran aikaa, että täytyy hieman kerrata, mitä onnistuneisiin juhliin tarvittiinkaan. No, ainakin pukeutuminen, kampaukset, tarjoilut ja lahjat ovat avainasemassa. Siispä näillä päästään varmasti jo pitkälle, ja kaikki löytyy helposti Vaasan keskustasta.

Tyrmäävät asukokonaisuudet juhlaan kuin juhlaan

Tarvitsetko uuden juhla-asun vai kaipaako nykyinen vain kevyttä tuunausta? Kesän juhlapukeutumisen trendit ja upeimmat asukokonaisuudet löydät keskeltä Vaasaa.

 • Uhanan ihanat silkkivaatteet sekä Marja Rakin ja Noukin Suomessa valmistetut vaatteet Avocas-myymälästä. Valitset vain oikeat asusteet ja se on siinä!
 • Juhlavaatteita vaativaankin makuun löydät Aukia Brand Storesta!
 • Juhlavaatteiden muokkaus ja tuunaus onnistuu kätevästi ompelimo RESTYLEssä.

 

Näyttävä kampaus kruunaa kokonaisuuden

Erityistilaisuuksiin on mukava panostaa hieman tavallista enemmän. Mikä olisikaan parempi tapa, kuin tyylikäs juhlakampaus. Tee se laatutuotteiden avulla joko itse tai anna keskustan ammattilaisten hoitaa.

 • Hairlekiinin kautta kauniina kesään! Kampaamon valikoimasta löydät myös ylelliset Kerastase-tuotteet hiuksillesi.
 • Sokos Emotionissa Hiusten hellimisviikko viikolla 20, ja Emotion-myymälän yhteydessä toimiva parturikampaamo Fanny taikoo kesän näyttävimmät juhlakampaukset.

Herkullisimmat tarjottavat juhlapöytään

Juhlien odotetuin vaihe on usein ruokailu. Kun tarjoilut on kunnossa, niin myös juhlat ovat onnistuneet. Kaikkea ei välttämättä tarvitse tehdä itse, anna Vaasan paikallisten kahvilayrittäjien ja kondiittorien auttaa.

 • Wasa konditoriasta saat herkulliset kakut kesän juhliin. Kun lasket kakun kokoa juhliin, ota huomioon kuinka paljon muuta tarjottavaa on.
 • Makukauppa-Smakbutikenista löydät perheesi juhliin parhaat ja laadukkaimmat kahvit sekä teet yhdestä Suomen kattavimmista valikoimista.
 • Cafe’de Parisista kakut, suolaiset piirakat ja lahjakortit juhliin. Päättäjäisten jälkeen perinteiset jäätelöannokset tai vastapaistetut vohvelit. Tarjolla myös juhlallinen samppanja-aamiainen.

Mitä lahjaksi päivänsankarille?

Sopivan lahjan hankinta saattaa osoittautua hankalaksi projektiksi. Mistä päivänsankari tykkää, mitä häneltä puuttuu, vai onko hänellä jo kaikkea? Helpottaaksemme kinkkistä tehtävää, tässä muutamia lahjavinkkejä ympäri keskustaa.

 • Liisa Koski 1917 -myymälästä löydät kaikenkokoisia herkkulahjoja, on budjettisi sitten 10 tai 100 euroa. Esimerkkeinä ylellinen suklaapraliinirasia, kaunis teesetti, italialainen gourmetkori, vastapaahdettu kahvi tai vaikka pieni pussi suklaasydämiä. Liikkeestä saat apua lahjan suunnitteluun. Tuotteet saat paketoituna sellofaaniin tai valitsemaasi laatikkoon. Voit myös lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle ympäri Suomen sekä EU-maihin. Tutustu valmiisiin lahjavaihtoehtoihin verkkokaupasta.
 • Kultasepänliike Salkarin kattavasta valikoimasta löydät lahjat kaikenikäisille juhlijoille! Kastelahjat, rippilahjat, valmistujaislahjat, häälahjat ym. Muistathan myös kunnostaa omat korusi juhlia varten.
 • Kultajousesta kultaketjut lahjaksi tai itselle. Ketju on ajaton, arvostettu ja tällä hetkellä erittäin muodikas.
 • Kavereiden tai perheen kesken pelattavat hauskat, jännittävät ja joskus jopa haastavat lauta- ja korttipelit! Vaasan monipuolisin lautapelivalikoima löytyy Pelimiehen myymälästä sekä verkkokaupasta.
 • Suomalaisesta kirjakaupasta upeat, nostalgiset sulkakynät kesän juhlijalle. Unohtamatta Enni Mustosen Näkijä sekä Susanna Alakosken Pumpulienkeli -uutuuskirjoja esimerkiksi äitienpäivän lahjakassiin. Myymälä täynnä kevään uutuuksia ja lahjaideoita.

 

Lisää vinkkejä ja lahjaideoita löydät keskustan liikkeistä.