Ohita valikko

Crimppi - Nuoret mukaan kesätöiden kautta

Crimppi. Täältä hyviä tekoja ei tarvitse suurennuslasilla etsiä. Ympäristölle hyviä tekoja tehdään johdonmukaisesti. Kirjaimellisesti.

Johdinsarjat valmistuvat kokonaan vihreällä sähköllä. Uudelleenkäytettäviä pakkauksia suositaan. Aurinkopaneeleihin on investoitu. Ja tämä tavoite: oma toiminta hiilineutraaliksi vuoteen 2025 mennessä.

Mutta hyvät teot eivät rajoitu vihreisiin arvoihin. Crimpillä ihmiset ovat hyvien tekojen ytimessä. Ukrainasta paenneiden työllistämistä. Kielikoulutusta ulkomaalaistaustaisille työntekijöille suoraan työpaikalla. Työntekijöitä laidasta laitaan. Eikä täällä nuoria katsota nenänvartta pitkin. Joka vuosi Crimpille palkataan kesätöihin bussilastillinen nuoria.

Palkkaamme joka kesä kymmeniä työuraansa aloittelevia nuoria kesätöihin tehtaallemme. Meillä kaikilla on vastuu nuorista ja työllistämällä heitä kannamme sitä vastuuta osaltamme.

Paula Vuorinen, henkilöstöpäällikkö | Crimppi Oy

Crimpillä moninaisuuden voima ymmärretään ja onnellisten ihmisten arvo nähdään.
Myös työelämässä. Ja sitten vielä… joka maanantai on pullapäivä!

Ja tämä on vain jäävuoren huippu.  Vaasassa hyviä tekoja tehdään tuhansittain. Töissä ja vapaalla. Pieniä ja suuria, läheisille ja tuntemattomille. Kaupunkilaiset jopa keräävät hyvät tekonsa laskuriin verkkosivuille vuosihyviätekoja.fi

Crimppi Oy - Wired right

Crimppi on Suomen suurin johdinsarjavalmistaja. Valmistamme johdinsarjojen lisäksi valokuitukaapeleita ja tarjoamme sähkömekaanisia kokoonpanopalveluita. Konsernimme päätoimipaikka on Vaasassa ja tytäryhtiömme sijaitsevat Kiinassa, Kroatiassa ja Latviassa. Kehitämme aktiivisesti kaikkia konsernin tehtaita ja tähtäämme globaalisti vahvaan kasvuun. Toimimme arvojemme mukaisesti sekä vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti että ketterästi ja rohkeasti. Crimppi on yksi johtava kumppani sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa.

Henkilöstömäärä: Konsernissa työskentelee 400 työntekijää, joista Suomessa 150

Crimppi.com