Ohita valikko

Työpaikka, jonne voi tulla omana itsenään

Danfossilla on vahva usko siihen, että innovaatiot ja hyvät tulokset syntyvät yhdistämällä ihmisiä, jotka eroavat toisistaan taustoiltaan, persoonallisuuksiltaan, taidoiltaan ja näkökulmiltaan.

Yritys pitää yllä erilaisia yhteisöjä (Employee Resource Group) eri taustoista tuleville sekä monenlaisissa ura- ja elämäntilanteissa oleville. Jokainen yhteisö tarjoaa työntekijöille mahdollisuuksia mm. urakehitykseen, verkostoitumiseen, mentorointiin sekä tilaisuuden jakaa kokemuksia itselle tärkeistä aiheista.

Eikä yhteisöllisyys jää vain työpaikalle.
Danfoss tarjoaa työntekijöilleen myös laajan kattauksen harrasteryhmiä aina padelista kalastukseen ja jääkiekosta teatteriin.

Danfoss haluaa luoda työympäristön, jossa jokainen voi tuntea itsensä osalliseksi, arvostetuksi ja kunnioitetuksi omana itsenään. Yritykselle on erittäin tärkeää huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista, työoloista ja turvallisuudesta. Danfoss on esimerkiksi sitoutunut saavuttamaan hiilineutraaliuden vuoteen 2030 mennessä ja nostamaan naisten osuuden johtotehtävissä 30 prosenttiin viimeistään vuoteen 2025 mennessä.

Ja tämä on vain jäävuoren huippu.  Vaasassa hyviä tekoja tehdään tuhansittain. Töissä ja vapaalla. Pieniä ja suuria, läheisille ja tuntemattomille. Kaupunkilaiset jopa keräävät hyvät tekonsa laskuriin verkkosivuille vuosihyviätekoja.fi

Danfoss - Engineering tomorrow to build a better future

Danfoss kehittää tekniikoita, joiden avulla voimme käyttää maailman resursseja älykkäämmin – huomisen kestävän muutoksen aikaansaamiseksi. Keskitymme mistään tinkimättä laatuun, luotettavuuteen ja innovaatioihin. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman älykkäitä ja energiatehokkaita tuotteita sekä ratkaisuja.Haluamme tukea opiskelijoiden urakehitystä tarjoamalla heille mahdollisuuksia harjoitteluun, kesätyöhön, tuntityöhön ja opinnäytetyöhön.

Henkilöstömäärä: 1100 työntekijää Suomessa. Danfoss-konserni työllistää noin 42 000 henkilöä kaikkialla maailmassa ja palvelee asiakkaita yli 100 maassa. Haluamme tukea opiskelijoiden urakehitystä tarjoamalla heille mahdollisuuksia harjoitteluun, kesätyöhön, tuntityöhön ja opinnäytetyöhön. 

danfoss.fi