Ohita valikko

Hitachi Energy – Tulevaisuuden energiaa syntyy nyt

Hitachi Energyn toiminnan ytimessä ovat uusiutuvien energiamuotojen ja vihreämmän energiajärjestelmän edistäminen.Suomalaisesta tuulisähköstä yli puolet kulkee Hitachi Energyn laitteiden läpi. Hyvä teko ympäristölle jo itsessään. Eikä oman toiminnan kehittämisessä todellakaan ole levätty laakereillaan: Hitachi Energy on karsinut sähkönkäytön päästöjään 83 prosenttia. 

Hitachi Energyllä on helppo ymmärtää, minkä vuoksi töihin herää. 

 Me teemme työtä päivittäin vihreän energiamurroksen etujoukoissa matkalla kohti sähköistyvää ja uusiutuvaan tuotantoon perustuvaa energiajärjestelmää ja nollapäästöistä tulevaisuutta.

Matti Vaattovaara, toimitusjohtaja | Hitachi Energy Finland 

Myös tulevaisuuden energiaosaajat on huomioitu.Lasten ja nuorten energiaosaamisen kasvattamista. Harrastusten tukemista. Koulutuksen mahdollistamista kehitysmaissa. 

Eikä hyviä tekoja ympäristölle tehdä henkilöstön kustannuksella. Työntekijöiden henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin panostetaan tosissaan. Resilienssikoulutusta ja virike-etuja. Jaksamista ja hyvinvointia tukeva Auntie-palvelu. 

Ja tämä on vain jäävuoren huippu.  Vaasassa hyviä tekoja tehdään tuhansittain. Töissä ja vapaalla. Pieniä ja suuria, läheisille ja tuntemattomille.  Kaupunkilaiset jopa keräävät hyvät tekonsa laskuriin: vuosihyviätekoja.fi

Hitachi Energy

Hitachi Energy edistää hiilidioksidivapaan sähköisen energiajärjestelmän kehitystä ympäri maailman – kaikkialla missä sähköä tuotetaan, siirretään, jaetaan ja käytetään. Yhtiöllämme on pitkä historia ja vankka kokemus, mikä antaa meille erinomaisen pohjan ymmärtää käynnissä olevaa energiamurrosta – olemmehan ratkoneet ongelmia myös aikaisempien murrosvaiheiden aikana.  Toimimme itse kuten tulevaisuus edellyttää ja olemme omassa toiminnassamme siirtyneet fossiilivapaan sähkön käyttöön.    

Yhtiömme arvoja ovat pioneerihenki, harmonia ja vilpittömyys. Uskomme jokaista arvostavan ja kunnioittavan yhteistyön voimaan. Näin jokaisen vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa ja työtä on myös mukava tehdä yhdessä.    

Pääkonttorimme sijaitsee Sveitsissä. Työllistämme noin 40 000 henkilöä 90 maassa. Liiketoimintamme volyymi on noin 10 miljardia USD.   

Suomessa meitä on 600, joista Vaasassa noin 500.  

hitachienergy.com