Ohita valikko

ISOPLUS – Hyvinvointiin panostaminen on pelkkää plussaa

ISOPLUS, jälleen plus yksi Vaasassa hyviä tekoja tekevien työnantajien sarakkeeseen. 

Hyvät teot ympäristölle vaikuttavat olevan selviö. Tuotteet kestävät vuosikymmeniä. Hukkapalat kierrätetään. Projektit energiankäytön tehostamiseksi etenevät, ja työsuhdeautot kulkevat sähköllä jo nyt.  

Mutta ei se siihen lopu. Myös työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan tosissaan. Työturvallisuudessa ei kompromisseja tehdä, työntekijöiden turvallisuus on ykkösasia. Ergonomiset työpisteet. Kattava työterveys ja vakuutus. Polkupyöräetu ja toimiston työntekijöille jopa… keppijumppaa. 

Eikä hyvinvointi ISOPLUSsalla ole vain fyysistä. Epassin palveluista hyötyy niin kroppa kuin pääkin. Virkistyspäiviä osastoittain. Tukea henkilöstön lasten harrastuksille. Todisteita löytyisi vaikka useamman yrityksen tarpeiksi. 

Ja tämä on vain jäävuoren huippu.  Vaasassa hyviä tekoja tehdään tuhansittain. Töissä ja vapaalla. Pieniä ja suuria, läheisille ja tuntemattomille.  Kaupunkilaiset jopa keräävät hyvät tekonsa laskuriin: vuosihyviätekoja.fi  

ISOPLUS

ISOPLUS on kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen esieristettyjen putkijärjestelmien johtava toimittaja. Mahdollistamme vihreän siirtymän kaukoenergialiiketoiminnan avulla. 

Yritysstrategiamme keskittyy hiilidioksidineutraaliin lämmöntuotantoon mm. kotitalouksille, kaupungeille ja kunnille kaukoenergian avulla. Energiatehokkaiden putkijärjestelmiemme avulla integroimme yhä enemmän uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinkoa, tuulta, hukkalämpöä ja biomassaa olemassa oleviin tai uusiin kaukoenergian energialähteisiin. 

Keskitymme kaikissa päätöksissämme ja toiminnoissamme ihmisiin, laatuun ja kestävyyteen. Myyntiorganisaatiomme toimii yli 30 maassa Euroopassa. 

Henkilöstömäärä: ISOPLUS Suomi 68, koko ISOPLUS Group noin 1500 henkeä. 

ISOPLUS.fi