Ohita valikko

VEO - Kaikki lähtee perehdytyksestä

VEO, yksi rivi lisää Vaasassa hyvää tekevien työnantajien listaan. 

Monien vaasalaisyritysten tapaan VEO mahdollistaa toiminnallaan suoraan vihreän siirtymän edistymisen. Mutta VEO ei vain tee hyvää ympäristölle. Se myös on hyvä ympäristö. Ihan alusta asti. 

VEOlle työntekijöidensä perehdyttämiseen panostaminen näyttää olevan sydämen asia. Ja positiiviset vaikutukset näyttävät olevan kiistattomat. 

Työntekijämme ovat ottaneet roolia arjen perehdyttämisessä, ja olemme lisänneet ensiperehdytykseen käytettävää aikaa harjoitustehtävien sisällyttämiseksi. Perehdyttäminen on tärkeä osa työyhteisön tukea uusille työntekijöille heidän uusissa tehtävissään. 

Visa Yliluoma, Production Director | VEO 

Eikä työntekijä jää yksin perehdytyksen jälkeenkään. Päinvastoin. Kollegasta pidetään huolta. Välitetään. Oli kyseessä sitten unohtuneet eväät tai vaikka talonrakennustalkoot. Työntekijöilleen VEO ei selvästikään ole vain nimi palkkakuitissa. 

Ja tämä on vain jäävuoren huippu.  Vaasassa hyviä tekoja tehdään tuhansittain. Töissä ja vapaalla. Pieniä ja suuria, läheisille ja tuntemattomille.  Kaupunkilaiset jopa keräävät hyvät tekonsa laskuriin: vuosihyviätekoja.fi  

VEO Oy

 VEO toimittaa automaatio- ja sähköistysratkaisuja energian tuotantoon, siirtoon, jakeluun ja käyttöön maailmanlaajuisesti. Projektimme keskittyvät uusiutuvaan energiaan, kuten vesi- ja tuulivoimaan, sekä energian tehokkaaseen käyttöön. Työskentelemme yhdessä, luotamme toisiimme ja jaamme osaamistamme tiimissä. Tämä antaa meille rohkeutta kehittää uusia oivalluksia ja luoda parhaat ratkaisut asiakkaidemme menestykseen. Yhtiön pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Vaasassa. Yhtiö tytäryhtiöineen työllistää 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa. 

 

Vaasassa VEOlaisia on noin 360.

veo.fi