Olet täällä

Palvelut, joista käyttäjä voisi myös olla kiinnostunut

purjeveneitaauringonnousu2nettia-b_pada.jpg

Venepaikat

Kaupunki vuokraa ja ylläpitää venepaikkoja keskikaupungin rannoissa, Vaskiluodossa, Palosaarella, Viikingalla, Isolahdessa, Gerbyssä ja Sundomissa. Sisäsataman laiturissa on vuokrattavana laituripaikkoja isommille aluksille. . Kaupungilla on myös tarjota veneille ilmaisia talvisäilytyspaikkoja sekä ympärivuotisia säilytyspaikkoja. Isolahden ja Kulmakadun venesatamissa kameravalvontaa suorittavat yhdistykset.

.
Veneilykausi alkaa 1.5. ja päättyy 31.10.
Veneiden talvisäilytyskausi alkaa 1.9. ja päättyy 1.6.

Edellisen kauden venepaikkavuokransa maksaneille lähetetään automaattisesti lasku maaliskuun aikana. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä vuokralainen varmistaa venepaikan tulevalle vuokrakaudelle. Samalla hän sitoutuu noudattamaan venelaituripaikkojen voimassaolevia vuokrasopimusehtoja. Maksamatta jääneet paikat ovat heti vuokrattavissa. Sähköisen varauspalvelun (Timmi) kautta voit selailla vapaita venepaikkoja sekä tehdä ja maksaa venepaikkavarauksia verkkomaksuna. Varauksen tekeminen edellyttää palveluun rekisteröitymistä verkkopankkitunnuksilla. Ilmoita osoitteenmuutoksesta tai venepaikan peruutuksesta! Lisätietoja saat venepaikkojen asiakaspalvelusta.
Laituripaikan hinta määräytyy laituripaikan leveyden ja sataman palvelujen mukaan. Palveluja ovat jätehuolto, valaistus, turvaportti, leveä aisapaikka ja vesiposti. Sisäsataman laituripaikkojen hinnat (Kuntsin museon luona) määritellään aluksen pituuden mukaan.

Venepaikkamaksujen eräpäivä on 30.4. Vapaat venepaikat ovat varattavissa 15.5

Palvelupaikat

Verkkosivu

Laituripaikat
Yhteyshenkilö: