Olet täällä

SOVELTAVA LIIKUNTA

Koe Vaasa

Tule mukaan erityisryhmien liikuntatoimintaan! Liikunta lisää voimavaroja! Liikunnan parista löydät uusia tuttavia. Fyysiset rajoitukset eivät saa olla este, liikunta kuuluu meille kaikille.

 

Soveltavaa liikuntaa

Erityisryhmä/sovelletulla liikunnalla tarkoitetaan sellaisten henkilöiden liikuntaa, joilla on sairauden, vamman tai toimintarajoitteisuuden vuoksi vaikeuksia harrastaa riittävästi liikuntaa ja käyttää yleisiä liikuntapalveluja, tai joille liikunnalla on erityistä terveydellistä ja kuntouttavaa merkitystä.

Sovellettu liikunta vaatii erityisjärjestelyitä: liikuntapaikoilta erityisominaisuuksia, ohjaajilta asiantuntemusta sekä usein myös kuljetusten järjestämistä.

Sovelletun liikunnan järjestelyissä noudatetaan liikuntalain periaatteita. Liikuntapalvelut luo mahdollisuudet liikunnan järjestämiselle: jakaa harjoitusvuoroja, auttaa ohjaajien löytämisessä ja kouluttamisessa sekä antaa taloudellista tukea kustannuksiin. Liikuntapalvelut järjestää myös itse liikuntatoimintaa.

MAKSULLISET LIIKUNTARYHMÄT

Maksullisissa liikuntaryhmissä ensimmäinen käynti on maksuton. Jos päätät jatkaa,maksuna toimii liikuntakortti, jonka voit ostaa uimahallilta tai kansalaisinfosta.

LISÄTIETOJA

Erityisliikuntakoordinaattori: Tatjana Asplund puh. 325 3665 / 0400 89 3665 tai tatjana.asplund@vaasa.fi
Liikuntapalvelut: Vaasanpuistikko 20 B:ssä, 3. kerros, 65100 VAASA

Tule mukaan liikuntatoimintaan! Tavataan sovelletun liikunnan merkeissä.

 

Lisätiedot