Ohita valikko

Palveluinnovointi- ja palvelumuotoiluvalmennus

Artikkelin kategoriat: Kurssit ja koulutukset

Ilmainen palveluinnovointi- ja palvelumuotoiluvalmennus kulttuuri- ja luovien alojen työntekijöille 6.10 – 15.12.2022

HYVÄ KULTTUURIALAN JA LUOVAN ALAN OSAAJA

Haluatko kehittää valmiuksiasi uudistaa palvelujasi palvelumuotoilun avulla ja näin edistää yrityksesi elinvoimaisuutta?

Tervetuloa ServiceDigiCulture-valmennukseen!
Valmennuksen tavoitteena on kehittää kulttuurialojen ja luovien alojen työntekijöiden ja osaajien taitoja uudistaa ja innovoida palvelujaan, jotta he voivat lisätä yrityksensä elinvoimaisuutta ja parantaa valmiuksiaan selvitä erilaisista muutoksista ja haastavista ajoista, kuten koronaviruspandemia.

Paikkoja on rajoitetusti – varaa omasi jo tänään!
ServiceDigiCulture-valmennus alkaa lokakuussa 2022 ja päättyy joulukuussa 2022. Se koostuu lähitapaamisista sekä virtuaaliopinnoista. Valmennus koostuu teoriasta, harjoituksista ja työpajoista. Opetuskieli on suomi, mutta osallistujien toiveiden mukaan myös englanti on mahdollinen. Valmennusmateriaali on englanniksi.

Valmennus on ilmainen ja avoin kaikille luovien ja kulttuurialojen pien- ja mikroyrityksille, itsenäisille ammatinharjoittajille, työntekijöille sekä työn etsijöille, jotka tarvitsevat heidän tarpeisiinsa räätälöityä palveluinnovointivalmennusta. Valmennuksesta ei kerry opintopisteitä.

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 24.9.2022 osoitteessa: https://forms.gle/qiPmSborq665bQd79
Lähetämme tarkemmat osallistumistiedot ilmoittautuneille viikkoa ennen valmennuksen alkua.

Lisätietoja: Carmen Vendelin-Laukkanen carmen.vendelin-laukkanen@muova.fi