Ohita valikko
Naiset ja puhelin

Järjestä tapahtuma Vaasan seudulla

Vaikuttavia kohtaamisia

5 syytä järjestää tapahtuma Vaasan seudulla

 • Tilaa, resursseja ja vaihtoehtoja kaikenlaisille tapahtumille
 • Vältä ruuhkat - lyhyt matka kaikkialle
 • Vaasa on aito kulttuurikaupunki kansainvälisen tason palveluilla
 • Yhdistä työ ja vapaa-aika merellisessä kaupunkimiljöössä, jota et löydä muualta
 • Pohjolan energiapääkaupunki täynnä positiivista energiaa ja intohimoista tekemistä

Energiaa ja inspiraatiota

Pienen kaupungin edut yhdistettynä suuren kaupungin tunnelmaan luovat monipuolisia mahdollisuuksia tapahtumien järjestämiseen Vaasan seudulla.

Persoonalliset ja kansainvälisen tason palvelut yhdistettynä helppoon liikkumiseen luovat unohtumattomat puitteet tapahtumien, kokousten ja konferenssien järjestämiselle.

Tutustu kokous- ja tapahtumatiloihin

Koe jotain uutta ja erilaista

Jos haet ryhmällesi mielenkiintoista ja monipuolista matka- tai kokouskohdetta on Vaasan seutu erinomainen valinta. Henkeäsalppaavan kaunis maailmanperintösaaristo, monipuoliset ohjelmapalveut, vilkas kulttuurielämä ja hyvät ostomahdollisuudet takaavat elämyspaketin, joka muistetaan vielä pitkään.

Tekemistä Vaasan seudulla

Suunnitellaan täydellinen tilaisuus yhdessä!

Parhaimmat tapahtumat synnyttävät tarinoita, joita hymyssä suin kerrotaan vielä vuosien päästä. Meidän tehtävä on huolehtia että mahdollisimman moni tällainen tapahtuma järjestetään Vaasan seudulla. Oletpa suunnittelemassa yritystilaisuutta, tieteellistä konferenssiä tai vapaa-ajan tapahtumaa - ota meihin yhteyttä!

Visit Vaasa helpdesk

Tervetuloa Vaasan seudulle!

Vaasa on Suomen toiseksi kansainvälisin kaupunki ja seudulla on Pohjoismaiden suurin energiateknologian keskittymä. Persoonalliset palvelut yhdistettynä helppoon liikkumiseen luovat unohtumattomat puitteet tapahtumien järjestämiselle.

 • Vaasan seudun korkeatasoisissa hotelleissa voi kohtuuhintaan yöpyä laadukkaissa, ylellisesti ja yksilöllisesti kalustetuissa huoneissa. Tarjonta on monipuolista ja huonekapasiteetti mittava.

 • Vaasa ympäristöineen tarjoaa viehättävän persoonallisia kokoustiloja niin kaupungin keskustassa, meren äärellä kuin maaseudun rauhassa.

 • Vaasan seudulla on helppo nauttia hyvästä ruuasta. Paikalliset ravintolat ja kahvilat panostavata laatuun ja paikallisiin raakaineisiin.

 • Vaasan seudun ohjelmapalveluyritykset tarjoavat aktiiviselle kokoustajalle paljon vaihtoehtoja. Seikkailuja, elämyksiä, liikuntaa, kokkausta, veneretkiä ovat vain muutamia esimerkkejä.

 • Vaasan seudulta löydät uusia maisemia, uusia elämyksiä ja tarpeellista vastapainoa tehokkaalle kokouspäivälle.

 • Vaasan seudulle saavut suoralla lennolla Helsingistä ja Tukholmasta tai junalla kaupungin keskustaan. Laiva vie sinut ympäri vuoden Uumajaan Suomen lyhyintä laivareittiä pitkin.

 • Ota yhteyttä - suunnnitellaan yhdessä täydellinen tapahtuma tai kierros!

Suosittelemme

Vuokraa Vaasan Vaakuna upea SKY-sauna!

Tervetuloa saunomaan kattojen ylle Original Sokos Hotel Vaakunaan Vaasaan! Katetulta ulkoterassilta löytyy myös lämmitettävä palju.

Lue lisää ja varaa

Uniikkeja kokoustiloja Bock's Cornerissa

Kaikki tapahtumat aina pienistä kokouksista suuriin seminaareihin sekä nopeista istunnoista monipäiväisiin tapahtumiin ovat mahdollisia.

Lue lisää

Tarjoa elämyksiä ja aitoja kohtaamisia

Pohjanmaan Expo - täyden palvelun kokouspalvelutoimisto toimii apuna kaikissa käytännön järjestelyissä, toiveiden mukaan räätälöitynä.

Lue lisää ja pyydä tarjous

Lue myös