Ohita valikko
Lapsi kiipeilytelineellä

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Kouluun ilmoittautuminen alkaa Vaasassa 9.1.2023

Julkaistu: 19.12.2022

Ilmoittautuminen perusopetuksen ensimmäiselle luokalle sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan alkaa 9.1.2023. Molempiin ilmoittaudutaan sähköisesti Wilma-ohjelmassa.

Perusopetuksen ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan ajalla 9.–22.1.2023. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Wilmassa.

Perusopetukseen ilmoitetaan kaikki vuonna 2016 syntyneet lapset sekä ne aiemmin syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet koulunkäyntiään.

Esiopetuksessa olevien lasten huoltajilla on jo Wilma käytössä. Huoltajat voivat tarvittaessa pyytää Wilma-tunnuksia esiopetusryhmän opettajilta.

Wilmassa on ilmoittautumisen alkaessa eli 9.1. alkaen valmiiksi nähtävillä lapselle osoitettu lähikoulu. Vanhemmat voivat halutessaan anoa koulun vaihtoa tai painotettua opetusta (musiikkiluokat, ruotsin kielikylpy, kaksikielinen ja englanninkielinen opetus) täyttämällä anomuksen Wilmassa.

Infotilaisuudet musiikkiluokista ja englanninkielisestä opetuksesta

Kaksikielisestä (suomi-englanti) ja englanninkielisestä opetuksesta järjestetään infotilaisuus Suvilahden koululla 9.1.2023 klo 18-19. Tilaisuus on kaksikielinen (englanti-suomi).

Musiikkiluokkien toiminnasta järjestetään infotilaisuus ti 10.1.2023 klo 18 Onkilahden yhtenäiskoululla, musiikkiluokassa (Vuorikatu 7).

Aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen

Koulupäivisin klo 8-16 järjestettävään aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat hakea ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat.

Toimintaan voivat hakea mukaan myös vuosiluokasta riippumatta ne oppilaat, joilla on perusopetuslain mukainen päätös erityisestä tuesta. Toiminta on maksullista. Lue lisää aamu- ja iltapäivätoiminasta.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan 9.1.–12.2.2023 Wilmassa.

Apua ilmoittautumiseen

Perusopetuksen henkilökunta opastaa tarvittaessa sähköisessä ilmoittautumisessa:

  • hallintosihteeri Therése Kangas, puh. 040 647 5611
  • hallintosihteeri Annika Härkönen, puh. 040 520 4516

Toivotamme uudet koululaiset tervetulleeksi kouluyhteisöön ja uusien ystävien pariin!