Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Tyttö soittaa viulua

Karuselliopetus

Karuselliopetus on tarkoitettu iältään 7-9-vuotiaille lapsille.

Karuselli on tarkoitettu 7-9-vuotiaille (1-3 luokkalaisille) lapsille. Mukana on kolme soitinta, jotka päätetään kevään jatkoilmoittautumisen ja hakuajan umpeuduttua. Mukaan mahtuu enintään 18 lasta. Lapset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen ja hakuajat

Kevään loppupuolella lähetämme erillisen ohjeistuksen jatkoilmoittautumisesta niille, jotka ovat jo oppilaanamme musiikkileikkikoulussa tai musiikkivalmennuksessa. Uudet oppilaat voivat ilmoittautua mukaan huhtikuussa  Kuula-opiston Wilman kautta.

Opetukseen valituille ilmoitetaan tarkemmat tiedot opetuksesta sähköpostitse.

Opetuksen tavoitteet ja sisältö

Mukana on kolme soitinta, jotka päätetään kevään jatkoilmoittautumisen ja hakuajan umpeuduttua. Mukaan mahtuu enintään 18 lasta. Lapset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Rytmiikka ja soitinryhmätunnit ovat peräkkäin. Ennen joulua oppilaat laittavat soittimet toivejärjestykseen ja heidät jaetaan toiveiden perusteella soittimiin. Kevätkauden he soittavat yhtä soitinta. Rytmiikkatunnit jatkuvat kevään ajan.

Soittimet saa lainaan opetuksen ajaksi Kuula-opistolta, ja soittimen vuokra sisältyy lukukausimaksuun. Muutokset soitinvalikoimassa ovat mahdollisia.

Opetusajat

Oppilaat käyvät lukuvuoden aikana rytmiikkatunnilla 30 min./viikko ja soittotunnilla 3omin./viikko. Oppilaalla on siis yhteensä 60 minuuttia opetusta kerran viikossa. Opetuspäivä on torstai klo 16.30-17.35 välisenä aikana

Lukukausimaksut

Yhteystiedot