Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Tyttö soittaa viulua

Karuselliopetus

Karuselliopetus on tarkoitettu iältään 7-9-vuotiaille lapsille ja ensisijaisesti jatko-opinnoksi musiikkileikkikouluun ja -valmennukseen.

Karusellissa oppilaat käyvät rytmiikkatunneilla ja tutustuvat lukuvuoden aikana viiteen eri soittimeen. Yhtä soitinta soitetaan viisi viikkoa, jonka jälkeen soitinta vaihdetaan.

Ilmoittautuminen ja hakuajat

Karuselli on tarkoitettu ensisijaisesti jatko-opinnoiksi musiikkileikkikoulussa ja musiikkivalmennuksessa olleille 7-8-vuotiaille lapsille. Kevään loppupuolella lähetämme erillisen ohjeistuksen jatkoilmoittautumisesta niille, jotka ovat jo oppilaanamme. Uudet oppilaat voivat ilmoittautua mukaan huhtikuussa  Kuula-opiston Wilman kautta.

Karuselliryhmään otetaan enintään 30 oppilasta. Opetukseen valituille ilmoitetaan tarkemmat tiedot opetuksesta sähköpostitse.

Opetuksen tavoitteet ja sisältö

Oppilaat saavat kokeilla viiden eri soittimen soittamista lukuvuoden aikana. Soittimina ovat olleet sello, viulu, huilu, kornetti ja klarinetti.
Oppilaille opetetaan yhden soittimen soittamista 5 viikkoa, jonka jälkeen soitin vaihtuu. Soittimet saa lainaan opetuksen ajaksi Kuula-opistolta, ja soittimen vuokra sisältyy lukukausimaksuun. Muutokset soitinvalikoimassa ovat mahdollisia.

Opetusajat

Oppilaat käyvät lukuvuoden aikana rytmiikkatunnilla 30 min./viikko ja soittotunnilla 3omin./viikko. Oppilaalla on siis yhteensä 60 minuuttia opetusta kerran viikossa. Opetuspäivä on torstai.

Lukukausimaksut

Yhteystiedot