Ohita valikko
Tyttö soittaa viulua

Karuselliopetus

Karuselliopetus on tarkoitettu iältään 8-vuotiaille lapsille.

Karuselli on tarkoitettu 8-vuotiaille (2. luokkalaisille) lapsille. Mukana on kolme tai neljä soitinta, jotka päätetään kevään jatkoilmoittautumisen ja hakuajan umpeuduttua. Mukaan mahtuu enintään 24 lasta. Lapset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen ja hakuajat

Kevään loppupuolella lähetämme erillisen ohjeistuksen jatkoilmoittautumisesta niille, jotka ovat jo oppilaanamme musiikkileikkikoulussa tai musiikkivalmennuksessa. Uudet oppilaat voivat ilmoittautua mukaan  Kuula-opiston Wilman kautta.

Opetukseen valituille ilmoitetaan tarkemmat tiedot opetuksesta sähköpostitse.

Opetuksen tavoitteet ja sisältö

Mukana on neljä soitinta; huilu, kornetti, sello ja klarinetti. Mukaan mahtuu enintään 24 lasta. Lapset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Rytmiikka ja soitinryhmätunnit ovat peräkkäin. Ennen talvilomaa oppilaat  laittavat soittimet toivejärjestykseen ja heidät jaetaan toiveiden perusteella soittimiin. Loppukevään he soittavat yhtä soitinta ja käyvät edelleen rytmiikkatunnilla.

Soittimet saa lainaan opetuksen ajaksi Kuula-opistolta, ja soittimen vuokra sisältyy lukukausimaksuun. Muutokset soitinvalikoimassa ovat mahdollisia.
Karuselli on torstaisin klo 16.30 – 17.35 (viisi minuuttia on varattu  siirtymisiin tunnin aikana).

Opetusajat

Oppilaat käyvät lukuvuoden aikana rytmiikkatunnilla 30 min./viikko ja soittotunnilla 3omin./viikko. Oppilaalla on siis yhteensä 60 minuuttia opetusta kerran viikossa.

Lukukausimaksut

Yhteystiedot