Ohita valikko

Taikonin kesäleirit

TaiKon järjestää kesäkuussa 1.-6.-luokkalaisille suunnatun Taidetta kasarmilla -kesäleirin. Taide- ja liikuntaleiri TaiKon-Hoppis järjestetään juhannusviikolla.

Taidetta Kasarmilla leiri järjestetään tänä vuonna 6.6.-17.6.2022. Leiri tutustuttaa osallistujat eri taideaineisiin, eri materiaaleja ja ilmaisukeinoja käyttäen. Osallistujat saavat leirin aikana tutustua eri työpajoissa esimerkiksi seuraaviin taideaineisiin teatteri, käsityö, kuvataide, tanssi, sirkus, arkkitehtuuri, musiikki ja keramiikka. Taideaineita ohjaavat TaiKonin kokeneet ammattilaiset. Opetus tapahtuu kahdella kielellä (suomeksi ja ruotsiksi). Näin ollen leiri toimii myös kielikylpynä. Leiri on kahden työviikon mittainen (maanantaista perjantaihin) ja se huipentuu näyttelyyn sekä juhlaan.

Leirillä on kaksi ikäryhmää: 7-9-vuotiaat sekä 10-13-vuotiaat. Aamupäiväryhmissä ovat 7-9-vuotiaat lapset ja iltapäiväryhmissä 10-13-vuotiaat lapset. Poikkeuksena yksi 7-9-vuotiaille suunnattu iltapäiväryhmä. Huomioithan, että Taidetta Kasarmilla leirillä on useita rinnakkaisia leiriryhmiä. Ryhmäjakoa tehdään jo ilmoittautumisten aikana. Muista merkitä mahdollinen kaveritoive mielellään jo ilmoittautuessa niin pystymme reagoimaan paremmin toiveisiin.

Mikäli lapsi tarvitsee iltapäivähoitoa, järjestetään 1.-3.-luokkalaisille leiripäivien jälkeen iltapäiväohjelmaa Kasarmilla ammattitaitoisten ohjaajien johdolla klo 16.00 saakka. HUOM! Mikäli ilmoitat lapsesi sekä leirille että iltapäivähoitoon, tämä tapahtuu erillisellä kurssinumerolla: 092038 -> ilmoittautuminen 2012-2014 syntyneille. Iltapäivähoitopaikkoja on rajoitetusti. Aamupäivähoitoa ei järjestetä. Ilmoittautumiseen pääset tämän sivun oikeasta yläkulmasta.

TaiKon-Hoppis taide- ja liikuntaleiri järjestetään 2011-2014 syntyneille lapsille 20.-23.6.2022 klo 8-16. Katso lisää ja ilmoittautuminen: https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/lasten-nuorten-ja-perheiden-liikunta/liikuntaleirit/

 

Ota yhteyttä

Taiteen perusopetus - TaiKon Kasarmi 11, Itäinen Kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

Sähköposti

  • TaiKon - Taiteen perusopetus, Kasarmi, Vaasa

    Avaa kartta