Ohita valikko

Taikonin kesäleirit

TaiKon järjestää kesäkuussa 1.-6.-luokkalaisille suunnatun Taidetta kasarmilla -kesäleirin.

Leiri tutustuttaa osallistujat eri taideaineisiin, eri materiaaleja ja ilmaisukeinoja käyttäen. Osallistujat saavat leirin aikana tutustua eri työpajoissa esimerkiksi seuraaviin taideaineisiin teatteri, käsityö, kuvataide, tanssi, sirkus, arkkitehtuuri, musiikki ja keramiikka. Taideaineita ohjaavat TaiKonin kokeneet ammattilaiset. Opetus tapahtuu kahdella kielellä (suomeksi ja ruotsiksi). Näin ollen leiri toimii myös kielikylpynä. Leiri on kahden työviikon mittainen (maanantaista perjantaihin) ja se huipentuu näyttelyyn sekä juhlaan.

Leirillä on kaksi ikäryhmää: 7-9-vuotiaat sekä 10-13-vuotiaat. Aamupäiväryhmissä ovat 7-9-vuotiaat lapset ja iltapäiväryhmissä 10-13-vuotiaat lapset. Poikkeuksena yksi 7-9-vuotiaille suunnattu iltapäiväryhmä. Huomioithan, että Taidetta Kasarmilla leirillä on useita rinnakkaisia leiriryhmiä. Ryhmäjakoa tehdään jo ilmoittautumisten aikana. Muista merkitä mahdollinen kaveritoive mielellään jo ilmoittautuessa niin pystymme reagoimaan paremmin toiveisiin.

Mikäli lapsi tarvitsee iltapäivähoitoa, järjestetään 1.-3.-luokkalaisille leiripäivien jälkeen iltapäiväohjelmaa Kasarmilla ammattitaitoisten ohjaajien johdolla klo 16.00 saakka. HUOM! Mikäli ilmoitat lapsesi sekä leirille että iltapäivähoitoon, tämä tapahtuu erillisellä kurssinumerolla. Iltapäivähoitopaikkoja on rajoitetusti. Aamupäivähoitoa ei järjestetä.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Taidetta Kasarmilla -leirit tulevat myyntiin hiihtolomaviikon jälkeen, arviolta viikolla 10.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja leireistä osoitteessa: https://opistopalvelut.fi/vaasa/courses.php?l=fi#pos-11-6-65

Vakuutukset ja peruutusehdot

Vakuutuksista

Vaasan kaupungilla on vapaaehtoinen ryhmätapaturmavakuutus, joka kattaa taiteen perusopetuksessa ja taiteen perusopetuksen leireillä ja retkillä sattuneiden tapaturmien välittömät hoitokustannukset 10 000 euroon saakka.

Vakuutus koskee julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa annettua välitöntä hoitoa. Halutessaan huoltajat voivat ottaa lisäksi oman tapaturma- ja/tai omaisuusvakuutuksen.

Ilmoittautumista koskevat peruutusehdot

Leiripaikan peruutus voidaan tehdä viikkoa ennen leirin alkamista. Näin ehdimme ilmoittaa varasijalla oleville vapautuvista leiripaikoista. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, veloitamme 50% leirimaksusta. (Lääkärintodistuksella ei veloitusta.)

 

Ota yhteyttä

Taiteen perusopetus - TaiKon Kasarmi 11, Itäinen Kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

Sähköposti

  • TaiKon - Taiteen perusopetus, Kasarmi, Vaasa

    Avaa kartta