Ohita valikko

TaiKonin kesäleirit

TaiKon järjestää kesäkuussa 1.-6.-luokkalaisille suunnatun Taidetta kasarmilla -kesäleirin, 1.-4.-luokkalaisille suunnatun TaiKon-Hoppis taide- ja liikuntaleirin sekä Vähäkyrössä kuvataideleirin ja teatteri-sirkusleirin.

Taidetta Kasarmilla -leiri 1.–6.-luokkalaisille

Taidetta Kasarmilla leiri järjestetään ma 5.6.– pe 16.6.2023.

Leiri tutustuttaa osallistujat eri taideaineisiin, eri materiaaleja ja ilmaisukeinoja käyttäen. Osallistujat saavat leirin aikana tutustua eri työpajoissa esimerkiksi seuraaviin taideaineisiin teatteri, käsityö, kuvataide, tanssi, sirkus, arkkitehtuuri, musiikki ja keramiikka. Taideaineita ohjaavat TaiKonin kokeneet ammattilaiset. Opetus tapahtuu kahdella kielellä (suomeksi ja ruotsiksi). Näin ollen leiri toimii myös kielikylpynä. Leiri on kahden työviikon mittainen (maanantaista perjantaihin) ja se huipentuu näyttelyyn sekä juhlaan.

Leirillä on kaksi ikäryhmää: 7–9-vuotiaat sekä 10–13-vuotiaat. Aamupäiväryhmissä ovat 7–9-vuotiaat lapset ja iltapäiväryhmissä 10–13-vuotiaat lapset. Poikkeuksena yksi 7–9-vuotiaille suunnattu iltapäiväryhmä. Huomioithan, että Taidetta Kasarmilla leirillä on useita rinnakkaisia leiriryhmiä. Ryhmäjakoa tehdään jo ilmoittautumisten aikana. Muista merkitä mahdollinen kaveritoive mielellään jo ilmoittautuessa niin pystymme reagoimaan paremmin toiveisiin.

Iltapäivähoito

Mikäli lapsi tarvitsee iltapäivähoitoa, järjestetään 1.–3.-luokkalaisille leiripäivien jälkeen iltapäiväohjelmaa Kasarmilla ammattitaitoisten ohjaajien johdolla klo 16.00 saakka. HUOM! Mikäli ilmoitat lapsesi sekä leirille että iltapäivähoitoon, tämä tapahtuu erillisellä kurssinumerolla. Iltapäivähoitopaikkoja on rajoitetusti. Aamupäivähoitoa ei järjestetä. Ilmoittautumiseen pääset tämän sivun oikeasta yläkulmasta.

TaiKon-Hoppis taide- ja liikuntaleiri 1.–4.-luokkalaisille

TaiKon-Hoppis taide- ja liikuntaleiri järjestetään ma 19.– to 22.6.2023 klo 8.30–15.30 TaiKonilla. Leiri järjestetään yhteistyössä liikuntapalveluiden kanssa ja se on suunnattu 1.–4.-luokkalaisille lapsille. Lisätietoa leiristä täällä. Ilmoittautuminen alkaa 4.4. klo 9.

Teatteri-sirkusleiri Vähäkyrö 7–15-vuotiaille

Teatteri-sirkusleiri järjestetään ma 19.– to 22.6.2023 klo 12–15.30 Vähäkyrössä, Nuorisotalo Kyrölässä. Leiri järjestetään yhteistyössä nuorisopalveluiden kanssa ja se on suunnattu 7–15-vuotiaille lapsille. Lisätietoa leireistä täällä. Ilmoittautuminen alkaa 4.4. klo 9.

Kuvataideleiri Vähäkyrö 7–12-vuotiaille

Kuvataideleiri järjestetään ti 1.– pe 4.8.2023 klo 12–15.30 Vähäkyrössä, nuorisotalo Kyrölässä. Leiri järjestetään yhteistyössä nuorisopalveluiden kanssa ja se on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille. Lisätietoa leiristä täällä. Ilmoittautuminen alkaa 4.4. klo 9.

Vakuutukset ja peruutusehdot

Vakuutuksista

Vaasan kaupungilla on vapaaehtoinen ryhmätapaturmavakuutus, joka kattaa taiteen perusopetuksessa ja taiteen perusopetuksen leireillä ja retkillä sattuneiden tapaturmien välittömät hoitokustannukset 10 000 euroon saakka.

Vakuutus koskee julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa annettua välitöntä hoitoa. Halutessaan huoltajat voivat ottaa lisäksi oman tapaturma- ja/tai omaisuusvakuutuksen.

Ilmoittautumista koskevat peruutusehdot

Taidetta Kasarmilla -leiripaikan peruutus voidaan tehdä viikkoa ennen leirin alkamista. Näin ehdimme ilmoittaa varasijalla oleville vapautuvista leiripaikoista. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, veloitamme 50% leirimaksusta. (Lääkärintodistuksella ei veloitusta.)

 

Ota yhteyttä

Taiteen perusopetus - TaiKon Kasarmi 11, Itäinen Kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

Sähköposti

  • TaiKon - Taiteen perusopetus, Kasarmi, Vaasa

    Avaa kartta