Ohita valikko

Sundom daghem

Sundom daghem toimii samassa rakennuksessa koulun/oppimiskeskuksen kanssa. Päiväkoti ja koulu tekevät yhteistyötä, ja päiväkoti käyttää muun muassa koulun ruokasalia ja liikuntasalia. Esikoululla on pääsy myös koulun teknisen työn luokkaan. Käymme säännöllisesti oppimiskeskuksen kirjastossa ja vietämme usein aikaa myös päiväkodin viereisessä metsässä, joka innostaa leikkiin. Lapset oppivat luonnosta ulkopedagogiikan ja leikin keinoin samalla, kun heidän motoriikkansa ja mielikuvituksensa kehittyy.

Barnholken

Sundom daghemiin kuuluu myös Barnholken. Syksystä 2021 alkaen ryhmä muuttuu joustavan rakenteen ryhmäksi, eli lapset voivat olla iältään 1 – 5-vuotiaita.

Barnholken sijaitsee Kronvikin luonnonkauniissa ympäristössä meren äärellä. Yksiköllä on suuri piha, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet mielikuvituksellisiin leikkeihin. Vietämme toki aikaa myös lähiluonnossa, sekä metsissä että rannoilla.

Barnholkeniin haetaan Sundom daghemin kautta. Merkitse hakemuksen lisätietoihin, että hakemus koskee Barnholkenia.

Päiväkotiemme laadukas varhaiskasvatus vahvistaa lasten omia taitoja, oppimista ja kehitystä. Mahdollistamme lasten etujen ja tarpeiden mukaisen toiminnan osallistamalla lapset toimintamme suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Tavoitteenamme on tarjota lapsille iloinen, inspiroiva ja opettavainen arki.

Kaiken toimintamme perustana on Vaasan varhaiskasvatussuunnitelma.

Korostamme kasvatustyössämme liikunnan riemua, kielellistä tietoisuutta, vuorovaikutustaitoja ja luontoelämyksiä.

Päiväkotimme on ruotsinkielinen.

Lapsiryhmät

Lapsiryhmät:

  • Ekorrarna, joustavan rakenteen ryhmä
  • Barnlyan, 6 vuotiaat (esiopetus),
  • Barnkojan, 6-vuotiaat (esiopetus)
  • Ryhmäperhepäiväkoti Barnholken, 1-5 vuotiaat, (Stråkavägen 174)

Alueen muut varhaiskasvatusyksiköt

Yhteystiedot

Päiväkodin yhteystiedot

Henkilökunnan tavoitat myös sähköpostilla

Osoite

Olemme avoinna

  • 6.30-17.00