Ohita valikko

Kokous- ja tapahtumatilat Vaasan seudulla

Hae sopivaa tilaa tyypin ja/tai paikkakunnan valinnalla, tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Hotel Astor

  Asemakatu 4, Vasa

  Hotel Astorin tunnelmallinen kokoushuone tarjoaa rentouttavan ja erilaisen kokemuksen. Hotellin kirjastossa on mahdollisuus pienten ryhmien kokoukseen, kotoisasti sohvapöydän äärellä sekä istuen muhkeissa Chesterfieldsin kalusteissa. Tilassa on moderni kokousvarustus, sisältäen ilmaisen langattoman internetyhteyden.

  +358 6 326 9111

  astor@astorvaasa.fi

  https://astorvaasa.fi

 • Hotel Red&Green

  Närpesvägen 16, Närpes

  Hotelli Red & Green sijaitsee kulttuuri- ja konferenssikeskuksen sydämessä, Närpiön kaupungissa. Hotellista löytyy niin pieniä tiloja esim. hallituksen kokoukselle kuin viimeisimmällä tekniikalla varustettu kulttuurisali suurelle konferenssille.

  +358 6 8238 400

  sales@hotelredgreen.fi

  https://www.hotelredgreen.fi/

  Facebook

 • Hotel Vallonia

  Keskustie 3, Korsholm

  Hotel Valloniaan on helppo tulla, ja ilmaiset parkkipaikat ovat ihan hotellin vieressä. Kokoustilamme ovat valoisat ja nykyaikaiset ja soveltuvat niin pienille kuin isommille ryhmille. Yhteistyössä Hotel Vallonian kanssa on myös Mustasaaren aikuisopiston Korsholm – salin auditorio 300 henkilölle. Salissa on mahdollisuus simultaanitulkkaukseen. Kokoustiloissa on langaton sekä laajakaistainen Internet – yhteys.

  +358 6 328 8200

  info@vallonia.fi

  http://www.vallonia.fi

  Facebook

 • Norrvalla

  Vöyrintie 305, Vörå

  Norrvalla sijaitsee Vöyrin idyllisellä seudulla. Olemme erinomaisten treenimahdollisuuksien kurssi- ja leirikeskus. Lisäksi järjestämme tapahtumia, meillä on hotelli- ja ravintolatoimintaa ja täällä voit urheilla aktiivisesti.

  Norrvalla on keskus seudun urheilulle, ja erinomainen paikka pienien ja suurempienkin ryhmien virkistystoiminnalle tai treenileireille. Urheilua varten Norrvallassa on moderni, täyspitkä liikuntahalli, kunto- ja voimaharjoittelua varten kuntosalit sisällä ja ulkona, uimahalli ja terapia-allas, esterata, minigolf, täyspitkä keinonurmikenttä ja kuplahalli.

  Holmsgårdenin vastaremontoiduissa tiloissa voi nauttia ja viihtyä historiallisesti ainutlaatuisesta ja tunnelmallisesta miljööstä. Kaikki huoneet on varustettu modernilla kokous- ja konferenssitekniikalla.

  Hotell Norrvallan 37 huonetta ympäröi kaunis ja vaihteleva luonto ja kuntopolut. Ruokailut hoituvat Elsas Kökissä.

  +358 6 383 1012

  norrvalla.reception@folkhalsan.fi

  https://www.folkhalsan.fi/fi/meidan-talomme/norrvalla/

  Facebook

 • Original Sokos Hotel Royal Vaasa

  Hovioikeudenpuistikko 18, Vasa

  Original Sokos Hotel Royal Vaasa tarjoaa 18 erilaista kokoustilaa sekä yhteistyössä läheisen elokuvateatterin kanssa viisi erilaista auditoriota, joista suurimpaan mahtuu jopa 300 kuulijaa. Kaupungin vetovoimaisimmassa kohtaamispaikassa järjestät vaivatta suuret illallistapahtumat ja cocktail-tilaisuudet jopa 800 hengelle. Tilamme ovat suosittuja juhlapaikkoja niin yksityis- kuin yritystapahtumiinkin.

  +358 20 784 0010

  royal.vaasa@sokoshotels.fi

  https://www.sokoshotels.fi/fi/vaasa/original-sokos-hotel-royal-vaasa

  Facebook

 • Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa - Kokoustilat

  Kauppakeskus Rewell 101, Vaasa

  Original Sokos Hotel Vaasan Vaakuna on tasokas ja persoonallinen hotelli kaupungin sydämessä. Hotellimme modernit ja monipuoliset kokoustilat tarjoavat joustavat mahdollisuudet kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen.

  Lokki
  Kokoustila Lokki on muunneltavissa 10-25 henkilön tilaisuuksia varten. Tila soveltuu hyvin myös pienemmille ryhmille neuvottelupöytämuodossa. Lokki on yhdistettävissä viereiseen Majakka kokoustilaan.

  Majakka
  Majakka kokoustila soveltuu 10-40 henkilön tilaisuuksia varten. Tila sopii hyvin myös pienemmille ryhmille neuvottelupöytämuodossa. Kokoustila Majakka on yhdistettävissä viereiseen Lokki kokoustilaan.

  Majakka + Lokki
  Majakka ja Lokki kokoustilat ovat yhdistettävissä, jolloin sinulla on mahdollisuus järjestää entistäkin isompi tilaisuus suuremmalle henkilömäärälle. Tila soveltuu loistavasti kokousten lisäksi esim. aamiaisinfoihin sekä erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Luokkamuodossa tilaan mahtuu max. 80 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 120
  henkilöä. Sopii hyvin myös esim. hiusmuotinäytöksiin sekä näyttelytilaksi.

  Kvarken
  Tämä Luova huone on suunniteltu luomaan virikkeitä ja herättelemään eri aisteja mm. valaistuksen, funktionaalisten huonekalujen, materiaalivalintojen sekä luonnonläheisten värien ja kuvien avulla. Tule nauttimaan ja kehittämään!

  +358 20 780 8850

  sales.vaasa@sokoshotels.fi

  https://www.sokoshotels.fi/fi/vaasa/sokos-hotel-vaakuna-vaasa/kokous-ja-juhlat

  Facebook

 • Scandic Vaasa

  Rosteninkatu 6, Vaasa

  Hotel Scandic Vaasassa on 400 m2 upea kokousosasto, joka on helposti muunneltavissa näyttäväksi tapahtumatilaksi tai viideksi erilliseksi tilaksi. Tiloissa on langaton kuva- ja ääniteknologia, ja valkokankaan lisäksi muutamasta huoneesta löytyy suuri, interaktiivinen näyttö. Kokoustilat muuntuvat helposti ja niissä voidaan järjestää vaikka sadan hengen cocktail-tilaisuus. Lisäksi hotellin ravintola on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön.

  +358 300 308460

  vaasa@scandichotels.com

  https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/vaasa/scandic-vaasa/kokoukset-ja-juhlatilat

  Facebook

 • Scandic Waskia

  Kesäpolku 5, Vasa

  Valoisissa ja muuntautuvissa kokoustiloissamme järjestät tehokkaat kokoukset, tapaamiset ja juhlat jopa 300 hengelle. Monipuolisissa kokoustiloissamme järjestät erilaiset kokoukset, tilaisuudet ja juhlat. Osassa tiloista on merinäköala, ja monet soveltuvat mainiosti myös erilaisten perhejuhlien, kuten häiden, ristiäisten ja muistotilaisuuksien järjestämiseen. Kaikissa tiloissa on moderni tekniikka ja maksuton langaton internetyhteys.

  +358 300 308461

  waskia@scandichotels.com

  https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/vaasa/scandic-waskia