Ohita valikko

Kokous- ja tapahtumatilat Vaasan seudulla

Hae sopivaa tilaa tyypin ja/tai paikkakunnan valinnalla, tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Bernyn Saaristosauna ja kokoustilat

  Raippaluodontie 2, Raippaluoto

  Maailmanperinnön portilla, Raippaluodon sillan kupeessa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Vaasasta. Nauti maukkaasta lounaasta tai ihanasta, paikallisista raaka-aineista valmistetusta illallisesta.  Juhlasalimme, johon mahtuu 160 henkilöä, on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Saunatiloissamme on mahdollista järjestää kokouksia jopa 30 hengelle.

  +358 6 352 1200

  info@berny.fi

  https://www.berny.fi/

  Facebook

 • Domus Bothnica

  Yliopistonranta 5, Vasa

  Meren rannassa, Palosaaren kampuksella sijaitseva Ylioppilastalo Domus Bothnica tarjoaa erilaisiin tilaisuuksiin vuokrattavana olevat juhlasalin ja saunatilat takkahuoneineen. Monenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin soveltuva arvokas juhlasali on mitoitettu 200 hengelle. 15-20 hengelle mitoitettu moderni saunatila ja takkahuone sopivat vapaamuotoisiin neuvottelu- ja kokoustilaisuuksiin tai rentoihin illanviettoihin.

  +358 44 324 8980

  tilat@vyy.fi

  https://www.domusbothnica.fi/

 • Faros

  Kalaranta, 65100 Vaasa

  Löydät meidät Vaasan kauneimmalta näköalapaikalta, Kalarannan laiturin kupeesta. Faros, joka on entinen majakkalaiva, tuotiin Vaasaan 1989 ja on siitä lähtien toiminut ravintolalaivana. Kesällä 2018 Faros laajensi avaamalla FYRin. FYR on toinen ruokasalimme, joka sijaitsee terassi alueellamme. Uuteen tilaamme mahtuu noin 70 henkilöä. Faroksella on Vaasan aurinkoisin terassi. Terassilta avautuu mahtava merinäköala ja nautit kesästä kun se on parhaimmillaan! Meillä on noin 300 asiakaspaikkaa terassilla. Terassilla voit nauttia sekä ruoasta että juomasta.

   

  +358 45 151 3007

  info@faros.fi

  http://www.faros.fi

  Facebook

 • Havtornen

  Rantakatu 1, Vasa

  Havtornen toimi aiemmin hissinä Vaasan höyrymylly Oy:lle ja kunnostettiin vuonna 2007 Åbo Akademin ylioppilaskunnan käyttöön. Tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille. Rakennuksessa on myös sauna, johon mahtuu 12 henkilöä. Näköalaa joka avautuu olohuoneelta ja terassilta kohti Vaasan saaristoa on kehuttu Vaasan komeimmaksi.

  +358 6 324 7725

  havtornen@studentkaren.fi

  http://www.havtornen.fi/

  Facebook

 • Jannen Saluuna

  Kuusisaari, Vasa

  Vaasan saariston Kuusisaaressa sijaitsee saaristolaisravintola Jannen Saluuna. Matka merellä Vaasan sisäsatamasta taittuu noin puolessa tunnissa. Talvella tullaan autolla tai moottorikelkoilla. Mahdollista järjestää kokouksia, liikeneuvotteluja, perhejuhlia ja muita tilaisuuksia. Tilauksesta järjestämme toiveenne mukaisen kokonaisuuden.

  Saunojen yhteydessä on viihtyisää kokoustilaa ja terassi käytettävissäsi. Saunasta voi pulahtaa mereen tai kylpytynnyriin.

   

  +358 50 553 1236

  info@jannensaluuna.com

  http://www.jannensaluuna.com/

  Facebook

 • Kalle's Inn Resort

  Klobbskatintie 189, Söderudden

  Kalle´s Inn on vierailu luonnon sylissä, jääkauden muovaamassa ainutlaatuisessa meriympäristössä, jossa voi aistia kesyttömän meren, neljän vuodenajan kauneuden, maagisen pimeyden ja yöttömän yön.

  Ainutlaatuinen vierailu syntyy karun meriluonnon kauneudesta, uskalluksesta heittäytyä kuumaan ja kylmään, makuelämyksistä ja hetken jakamisesta toisten kanssa.

  Kun haluat valita olla tässä ja nyt, irrallaan kaikesta, järjestä juhla, asiakastilaisuus tai kokous meillä tai yövy luonnon keskellä lasi-iglussa!

  +358 44 320 4669

  katja.ekman@kallesinnresort.com

  https://www.kallesinnresort.com

  Facebook

 • Lé Picco

  Köklotvägen 43, Mustasaari

  +358 500 667 756

  info@lepicco.com

  https://www.lepicco.com/

 • Scandic Waskia

  Kesäpolku 5, Vasa

  Valoisissa ja muuntautuvissa kokoustiloissamme järjestät tehokkaat kokoukset, tapaamiset ja juhlat jopa 300 hengelle. Monipuolisissa kokoustiloissamme järjestät erilaiset kokoukset, tilaisuudet ja juhlat. Osassa tiloista on merinäköala, ja monet soveltuvat mainiosti myös erilaisten perhejuhlien, kuten häiden, ristiäisten ja muistotilaisuuksien järjestämiseen. Kaikissa tiloissa on moderni tekniikka ja maksuton langaton internetyhteys.

  +358 300 308461

  waskia@scandichotels.com

  https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/vaasa/scandic-waskia

 • Seglis

  Niemeläntie 14, Vaasa

  Ravintola Seglis on merenläheinen ravintola Vaskiluodon rannassa. Kesällä meiltä löydät maukkaat lounaat, nautinnolliset illalliset ja maistuvat viinit jotka voit nauttia joko sisällä ravintolassa tai terassilla kauniine maisemineen!

  Meillä voit myös järjestää yksityistilaisuudet kuten häät tai syntymäpäiväjuhlat (ei kesä-heinäkuussa).

  Yläkerrasta löytyy myös tilat kokoustamista varten. Syyskuusta joulukuuhun olemme avoinna tilauksesta.
  Olemme joustavia ja voimme räätälöidä juuri teille sopivan kokonaisuuden toiveiden mukaan!

  +358 50 362 4292

  info@seglis.fi

  https://www.seglis.fi

  Facebook

 • Strand-Mölle - kokous

  Sjövägen (Molpe) 271, Moikipää

  Ravintola Strand-Mölle sijaitsee kauniisti meren rannalla Molpen kylässä, noin 40 km Vaasasta etelään.

  Järjestämme mielellämme suurempia illallisia, juhlia, catering-palveluja, ja saunailtoja sekä yrityksille että yksityisille . Käytössämme ovat muun muassa tilava kabinetti ja rantasauna vain muutaman askeleen päässä ravintolasta. Teemme yhteistyötä Polkuped Kajakin ja West Coast Rib Charterin kanssa ja voimme heidän kautta myös tarjota kajakki-vuokrausta ja saaristoristeilyt.

  KABINETTI – Kabinetissamme on tilat noin 50 hengelle. Kabinetti sopii kokous- ja juhlatilaksi. Kokousvarustus käytettävissä.

  RANTASAUNA – Saunaan mahtuu 15-20 henkeä ja sitä voi vuokrata kokous- tai saunailtakäyttöön. Varaukset : +358503672037 tai westcoastribcharter@gmail.com

  Ravintola on auki vuoden ympäri. Me tarjoamme runsaan menun,joka sisältää à la carte -valikoiman, pizzaa ja lounasta. Meillä voi järjestää juhlia ja illallisia, sekä yrityksille että yksityisiin tapahtumiin. Meillä on myös catering-palvelu. Paikallisesti tuotettu ruoka ja paikallisten kalastajien toimittamat tuoreet kalat kuuluvat erikoisuuksiimme.

  +358 6 347 6754

  info@strand-molle.fi

  https://www.strand-molle.fi/

  Facebook

 • Vaasan yliopisto

  Wolffintie 34, Vasa

  Vaasan yliopisto sijaitsee kauniilla kampusalueella meren rannalla. Vaasan yliopisto tarjoaa erinomaiset tilat kongressi-, seminaari- ja kokoustarpeisiin. Meiltä löytyvät tilat tavallisista luokkahuoneista keskikokoisiin seminaaritiloihin ja suuriin auditorioihin, jopa 500 hengen Auditorio Levón jossa mahdollisuus simultaanitulkkaukseen. Järjestämme myös kokousruokailut ja -kahvitukset. Yliopistolla on lisäksi vuokrattava kokous- ja saunatila.

  +358 6 324 8111

  tilat@uwasa.fi

  https://www.uwasa.fi/fi/yhteistyo/yritykset-ja-yhteisot/tilojen-vuokraus

  Facebook

 • Villa Meribjörkö

  Raippaluodontie, 1089, Mustasaari

  Villa Meribjörkö, n. 30 km Vaasasta, on kokous-, koulutus- ja juhlatilaisuuksiin tarkoitettu merenrantatila, jota vuokrataan yksityistilaisuuksiin niin yrityksille kuin yksityisillekin. Vuokraamme tilan ja asiakas voi itse tai kauttamme järjestää ohjelmapalvelut sekä tarjoilut. Salissa tilaa jopa 50 hengelle, lisäksi valtava meriterassi. Myös yöpymispalvelut.

  +358 44 368 3006

  jukka@meribjorko.fi

  ttps://www.meribjorko.fi/

  Facebook

 • Villa Sandvikenin kabinetit

  Hietalahdenpuisto, Vasa

  Villan tilat ja rakennusta ympäröivä Hietalahden puisto sopivat erinomaisesti monenlaisten tapahtumien ja juhlien järjestämiseen ja muuntuvat helposti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tilaisuuden kuin tilaisuuden täydentävät kokous-, illanvietto- tai juhlahetkiin sopivat tarjoilut. Villan neljä kabinettia sijaitsevat toisessa kerroksessa. Kokoustilat on varustettu ajanmukaisella kokoustekniikalla, ja ne sopivat sekä juhlien että kokousten järjestämiseen.

  Pavlova-kabinetti
  Rakkaus ruotsalaiseen näyttelijään toi myös ballerinalegenda Anna Pavlovan aikoinaan Villaan. Tanssija saapui kiertueeltaan Tukholmasta saakka Vaasaan etsimään mielitiettyään. Paikallisen torikauppiaan venäjäntaitoinen poika johdatti ballerinan Hietalahden puistoon, jonka kesäteatterissa näyttelijä esiintyi. Pavlova ei kuitenkaan saanut tunteilleen vastakaikua, ja epätoivoissaan hän yritti hukuttautua soutuveneestä rantaveteen. Alueen tuntenutta torikauppiaan poikaa traaginen tilanne hieman huvitti, sillä hän tiesi, että vesi oli varsin matalaa. Kaikeksi onneksi Pavlovan aikeet jäivät toteutumatta ja tanssijan ura sai jatkoa – sen huippuhetket olivat tuolloin vielä edessäpäin.

  • 40 m²
  • 12+1 asiakaspaikkaa
  • Diplomaattipöytä
  • Kookkaat kangastuolit

  Sanmark-kabinetti
  Kabinetin juhlallinen tummansininen ja kulta kunnioittavat Vaasassa kaupunginlääkärinä toiminutta ja puutarhanhoidosta kiinnostunutta F. G. Sanmarkia, joka aikoinaan suunnitteli Hietalahden puutarhan.
  Huoneen värit ovat peräisin remontin yhteydessä Villan keittiöstä löytyneestä tapetista, jonka uudisversio koristaa nyt Villan alakerran Totikivi-baarin seiniä. Sanmarkin englantilaistyyliset huonekalut luovat kabinettiin arvokasta tunnelmaa, joka jatkuu viereisessä Sibelius-kabinetissa.
  Sanmark-kabinetti sopii niin kokouksien kuin pienten juhlien järjestämiseen.

  • 45 m²
  • 16 + 2 asiakaspaikkaa
  • Diplomaattipöytä
  • Jykevät nahkatuolit

  Sibelius-kabinetti
  Sibelius on yksi Villassa aikoinaan vierailleista merkkihenkilöistä. Kabinetti kunnioittaa säveltäjämestaria, joka vietti mielellään aikaa nojatuolissa istuen ja sikaria poltellen. Kabinetin oviaukon päällä oleva metsästystorvi leikittelee ajatuksella, jonka mukaan toinen Suomen historian suurmies, Carl Gustaf Mannerheim, olisi unohtanut sen Villaan vieraillessaan Hietalahden puistossa. Mannerheim vietti vuonna 1918 aikaa valkoisen Suomen pääkaupungissa Vaasassa ja vieraili myös Villassa.

  • 25 m²
  • 8 + 2 asiakaspaikkaa
  • Voidaan yhdistää Sanmark-kabinettiin.
  • Diplomaattipöytä

  Kesähuvila-kabinetti
  Kustavilaistyyliin sisustettu Kesähuvila kalusteineen on kunnianosoitus huvilaperinteelle. Sen tapetti on 1800-luvulta peräisin olevan seinäpaperin uudistuotantoa. Kabinetissa lausutut liikesalaisuudet pysyvät visusti tilan painavien ovien takana.

  • 25 m²
  • 6+1 asiakaspaikkaa
  • Diplomaattipöytä
  • Isot rottinkituolit

  +358 44 491 5541

  myynti@nhgroup.fi

  https://villasandviken.fi/villan-kabinetit/

  Facebook

 • Wasaline

  Satamaterminaali, Vaasa

  M/S Aurora Botnia, joka liikennöi Vaasan ja Uumajan välillä, voidaan järjestää erilaisia kokouksia ja tapahtumia.

  Tervetuloa Merenkurkun matkailun uuteen aikakauteen! Valitse teille sopivin paketti ja varaa matka nyt. Oli kyseessä kokouspäivä, tiimipäivä, kick-off tai virkistyspäivä niin meiltä löydät hyvät puitteet.

  Nyt voit varata konferenssipaketin helposti ja kätevästi suoraan verkkosivustoltamme.

  +358 207 716 813, Ruotsi/Sverige +46 90 185 200

  group@wasaline.com

  https://www.wasaline.com/fi/ryhmat-ja-konferenssi/

  Facebook

 • Wästinn

  Västerö 1587, Vöyri

  Wästinn & Café sijaitsee Pohjanmaalla ja Maksamaan saaristossa suomen länsirannikolla ja noin 50 km päässä Vaasasta pohjoiseen. Palvelemme yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä korkealaatuisilla majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluilla maaliskuusta marraskuuhun. Järjestämme kokouksia, perhejuhlia ja retkiä, jotka voivat koostua yöpymisistä, aterioista, konferenssipalveluista, saunasta ja opastuksista.

   

  +358 50 589 9724

  info@wastinn.fi

  https://www.wastinn.fi/

  Facebook

 • Åbo Akademi

  Rantakatu 2, Vasa

  Åbo Akademi i Vasa sijaitsee meren rannalla. Tyylikkäästi remontoidut vanhat teollisuusrakennukset otettiin uuteen käyttöön 2004. Ainutlaatuiset tilat. Suurin auditorio 350 henkilölle.

  +358 6 324 7201

  book@abo.fi

  https://www.abo.fi/

  Facebook

 • Åminne Folkpark

  Paviljongsvägen 21, Malax

  Suosittu juhlapaikka ja vapaa-ajankeskus meren äärellä. Kesäisin järjestetään tansseja, show-esityksiä, perhepäiviä ym. Alueella on myös ravintola, minigolf, uimaranta, disko ja terassi.

  +358 50 544 4880

  info@aminnefolkpark.fi

  https://aminnefolkpark.fi/

  Facebook