Ohita valikko

Kokous- ja tapahtumatilat Vaasan seudulla

Hae sopivaa tilaa tyypin ja/tai paikkakunnan valinnalla, tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • ABC Vaasa

  Kiitokaari 2, Vasa

  ABC Vaasa sijaitsee moottoritien varrella, vain 7 km Vaasan torilta. Tarjoamme käyttöönne tilavat, ilmastoidut ja kokousvälinein varustetut kokoustilat; Styyrpuuri 80 henkilölle ja Paapuuri 20 henkilölle. Kokoustarjoilut ja ruokailut hoituvat nopeasti tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti joko noutopöydästä tai a la Carte- listalta. Lisäksi pihassamme on ilmainen tilava pysäköinti.

  +358 207 808 380

  abc.vaasa@sok.fi

  https://www.abcasemat.fi/fi

 • Alvar Congress Center

  Virtaviiva 8, Vasa

  Alvar Congress Center tarjoaa viihtyisät, valoisat ja hyvin ilmastoidut koulutustilat jopa sadalle osallistujalle. Koulutuskeskus käsittää kolme 10 – 15 henkilön neuvotteluhuonetta ja kaksi 30 – 50 henkilön koulutustilaa. Kokoustilojen pöydät on mahdollista järjestää tarpeidenne mukaan luokka-, U- tai johtokuntamuotoon. Enimmäishenkilömäärä vaihtelee pöytäjärjestyksen mukaan.

  +358 44 315 8831

  martti.manner@aadomus.fi

  http://www.aadomus.fi/

 • Bock´s Corner Brewery

  Gerbyntie 18, Vasa

  Bocksilla tarjoamme teille ja teidän ryhmällenne kolme ainutlaatuista kokoustilaa, olutmaistajaisia ja panimokierroksia.

  +358 50 377 7000

  anne.suomalainen@bockscornerbrewery.com

  http://www.bockscornerbrewery.com/

  Facebook

 • Botniahalli

  Papinsaarentie 2, Korsholm

  Botniahalli on yhteispinta-alaltaan Suomen suurin yhtenäinen monitoimihalli, joka tarjoaa puitteet monenlaisille suurtapahtumille. Botniahalli muuntuu mm. konserttiareenaksi, messukeskukseksi tai vaikka konferenssien pitopaikaksi.

  Ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee asiakasta kaikissa tapahtumajärjestämiseen liittyvissä asioissa.

   

  +358 20 120 1700

  sales@vaasanseudunareenat.fi

  https://vaasanseudunareenat.fi/botniahalli/

  Facebook

 • Bragen ulkomuseo - Smedasgården

  Bragen ulkomuseo, Hietalahti, Vaasa

  Tarvitsetteko tunnelmallista kokoustilaa pienille ryhmille? Haluaisitteko pitää kokouksen tai tilaisuuden historiallisessa ja aistikkaassa ympäristössä? Siinä tapauksessa toivotamme teidät tervetulleiksi Bragegårdeniin. Smedasgården on Purmosta, Åvistin kylästä. Talo on 1700-luvun lopulta, alun perin yksinäistuvaksi rakennettu ja myöhemmin laajennettu parituvaksi. Rakennus siirrettiin museoalueelle syksyllä 1990 käytettäväksi vahtimestarin asuntona.

  +358 44 012 7166

  info@vasabrage.fi

  https://vasabrage.fi/

  Facebook

 • Campus Kungsgården

  Kuninkaankartanontie 30, Vasa

  Suunnitteletko konferenssia tai tarvitsetko varata kokoustiloja? Varaa itsellesi ja seurueellesi tilat Campus Kungsgårdenista Vanhasta Vaasasta!

  Campus Kungsgårdenissa sinulla on käytettävissäsi uusia ja moderneja tiloja. Tarjoamme monipuolisia kokousratkaisuja tiloineen ja tarjoiluineen, jotta sinä ja seurueesi viihtyisitte meillä.

  Ota yhteyttä kokoustilojen varauksista ja pyydä tarjous!

  +358 50 302 9074

  bokningar@sofuk.fi

  https://www.yrkesakademin.fi/tjanster/motesutrymmen

 • Draama-sali

  Kirjastonkatu 13, Vasa

  Enintään 160 henkilöä.

  Maksullinen tapahtumatila pääkirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Sali soveltuu erilaisiin luento-, koulutus- ja kulttuuritilaisuuksiin.

  Esteettömyys: esteetön sisäänkäynti sekä pääsisäänkäynnistä että Raastuvankadun puoleisesta ovesta, esteetön pysäköintimahdollisuus Raastuvankadun puoleisen sisäänkäynnin läheisyyteen, esteetön WC, ulko-oven ja salin välissä kaksi matalaa kynnystä.

  Salin varustus:

  • koko: 156,6 m²
  • tuoleja 147
  • luentopöytiä 40 hengelle
  • puhujapöytä ja tietokone (Microsoft Office)
  • videotykki
  • 16 irrallista koottavaa näyttämöelementtiä (koko 100 x 200 x 70 cm)

  Salissa on av-varustus sekä erityisesti puheäänelle suunnitellut akustiset seinät. Salin kalustus (tuolit ja pöydät) on muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Tila soveltuu myös liikuntarajoitteisille

   

  040 040 4171

  kirjasto.draama-sali@vaasa.fi

  https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/kirjastot/paakirjasto/varaa-paakirjaston-draama-sali/

 • EC Conference/Evangeliska Centret

  Korsholmanpuistikko 2, Vaasa

  EC Conference tarjoaa kokoushuoneet, majoituksen ja räätälöidyt tarjoilupalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet, ilmaiset parkkipaikat ja ainutlaatuisen sijainnin rannan tuntumassa. Evangeliska Centretissä uusi ja vanha kohtaavat ihastuttavalla tavalla rennossa ja dynaamisessa ympäristössä.

  Ota yhteyttä, jos haluat järjestää kokouksesi, perhejuhlasi tai konferenssisi tiloissamme! Teemme mielellämme tarjouksen erilaisista paketeista.

  +358 10 327 1610

  info@efo.fi

  https://efo.fi/fi/ec-conference/

 • Frank Magns Center

  Kristiinankaupungintie 884, Kristinestad

  Mangsintalo on viihtyisä paikka perhejuhlille, kursseille ja kokouksille. Yhdistyksen päämaja toimii Frank Mangsin entisöidyssä lapsuudenkodissa. Alakerrassa on porstua, porstuakamari, sali, tupa ja moderni keittiö. Tuvassa on takka, jossa voi tehdä tulet tunnelman kohottamiseksi. Salissa on siirrettävät luentopyödät ja jokaisessa huoneessa laajakaistayhteys.

  +358 6 225 9210

  info@frankmagnscenter.fi

  https://www.frankmangscenter.fi/

 • Futura

  Yrittäjänkatu 17, Vasa

  Futura I-IV kiinteistöissä on useampia erilaisia ja erikokoisia neuvottelutiloja. Tilat ovat varattavissa kaikille, myös talojen ulkopuolisille yrityksille. Tiloissa on perusvarustus kokouksia varten wifi-yhteys, videotykki/TV, fläppitaulu ja tussit. Futura III:n Rotundassa on täydellinen videoneuvotteluvarustus. Varauksen yhteydessä voi myös tilata catering-palveluita, jotka toimitetaan sovittuun tilaan sovittuina aikoina.

  +358 6 28 28 228

  https://www.vaasaparks.fi/futura-i-iv/kokoustilojen-vuokraus/

 • Hemmer

  Stundarsintie 5, Korsholm

  Ravintola Hemmerin talo on korkealuokkainen tilausravintola. Täältä löytyvät erinomaiset tilat kokouksia ja kursseja sekä juhla- ja häätilaisuuksia varten. Myös laadukkaita catering/pitopalveluita 100 km säteellä Vaasasta.
  Hemmerin talo on kirjailija Jarl Hemmerin (1893-1944) lapsuudenkoti. Talo rakennettiin vuonna 1886 Koulukatu 8:an Vaasassa ja siirrettiin Sulvalle 1970-luvun lopussa.

  +358 10 321 0959

  info@hemmer.fi

  http://www.hemmer.fi/

 • Hotel Red & Green Sauna

  Närpesvägen 16, Närpes

  Meillä on kaksi hienoa saunaosastoa rentouttaviin hetkiin hyvien ystävien seurassa. Kokouksen, päivällisen ja saunan yhdistelmäkin järjestyy tarkoituksenmukaisissa tiloissamme! Meiltä sopivat tilat niin suurelle kuin pienelle seurueelle.

  +358 6 823 8400

  sales@hotelredgreen.fi

  https://www.hotelredgreen.fi/

  Facebook

 • Hupi Coworkingin

  Asematie 7, Laihia

  Hupi Coworking on etätyöskentelytila Laihialla, josta löytyy vuokrattava kokoustila max 20 henkilölle. Pöydän ääreen mahtuu noin 12 henkilöä, mutta istumapaikkoja on saatavilla runsaasti enemmän. Viihtyisissä tiloissa on videoneuvotteluun soveltuvat laitteet. Voit varata tilat suoraan verkosta ja saat ovikoodin sähköpostitse. Myös tarjoilut onnistuvat tarvittaessa. Tervetuloa!

  https://hupicoworking.fi/

  Facebook

 • Jannen Saluuna

  Kuusisaari, Vasa

  Vaasan saariston Kuusisaaressa sijaitsee saaristolaisravintola Jannen Saluuna. Matka merellä Vaasan sisäsatamasta taittuu noin puolessa tunnissa. Talvella tullaan autolla tai moottorikelkoilla. Mahdollista järjestää kokouksia, liikeneuvotteluja, perhejuhlia ja muita tilaisuuksia. Tilauksesta järjestämme toiveenne mukaisen kokonaisuuden.

  Saunojen yhteydessä on viihtyisää kokoustilaa ja terassi käytettävissäsi. Saunasta voi pulahtaa mereen tai kylpytynnyriin.

   

  +358 50 553 1236

  info@jannensaluuna.com

  http://www.jannensaluuna.com/

  Facebook

 • Kalliojärven viihdekeskus

  Kortesluomantie 146, Storkyro

  Kalliojärvellä onnistuvat kaikenlaiset tapahtumat pienistä kokouksista suuriin pohjalaisiin tapahtumaan. Varaa vaikka koko teatterinäytös vieraillesi, tarjoile ruuat ja tanssit. Oli tapahtumasi perhejuhla, asiakastilaisuus, kokous, virkistyspäivä, pikkujoulu tai vaikkapa retki, juhla- ja kokoustiloja on 20 – 400 henkilölle.

  +35864724860

  info@kalliojarvi.com

  https://www.kalliojarvi.fi/

  Facebook

 • Kapteenintalo

  Vaasantie 260, Laihela

  Kapteenintalo sijaitsee kolmostien varressa Hulmin puistossa. Puisto ja talo ovat kaikki, mitä on jäljellä Autonomisen Suomen sotaväen 10. reservikomppanian varuskunnasta, joka toimi Hulmilla vuosina 1881-1900. Kapteenintalossa oli esikunta ja komppanianpäällikön asunto. Autonomian ajan varuskuntarakennus on kunnostettu ja on ainutlaatuinen miljöö pitää kokouksia ja juhlia.

  https://laihian-reservilaiset.reservilaisliitto.fi/kapteenin-talo/

 • Kerhohuone Elvan

  Raastuvankatu 8, Vaasa

  Kerhohuone Elvan, Pääkirjaston lähellä.

  Kerhohuone Elvan soveltuu esimerkiksi kokouksen, seminaarien, kursseien, pikkujoulujen ja syntymäpäiväjuhlien pitopaikaksi. Tilaan  sopii n. 35 henkilöä.

  Elvan sijaitsee Vaasan keskustassa, kaupunginkirjaston vieressä.

  Varusteet:

  Jääkaappi, pakastin, sähköliesi, uuni, mikrouuni, kahvinkeitin, astiat ruokailua ja kahvitarjoilua varten.
  Valkokangas (oma projektori ja laptop otettava mukana) ja
  taulu-TV, jolla mahdollisuus näyttää DVD- ja CD-ohjelmia.

  +358 40 545 1810

  lars-johan.andersson@netikka.fi

  https://www.elvan.fi/

 • Kohtaamispaikka Huudi

  Mannerheimintie 41, Vaasa

  Huudin kokoushuone

  Huudin kokoushuone varattavissa yhdistysten käyttöön maksutta.

  Huudin kokoushuone on varattavissa kokouksia ja muita vastaavia tapaamisia varten. Tilaan mahtuu noin 10-15 henkilöä. Tilassa on pieni keittiö, joten kahvinkeitto ja pienimuotoinen kokkailukin onnistuvat. Tilassa on whiteboard-tussitaulu.

  Tilan käyttö on maksutonta ja se on käytettävissä klo 18 jälkeen Huudin aukioloaikoina.

  +358 40 646 9930

  kohtaamispaikka.huudi@vaasa.fi

  https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/vapaa-aika-nuorille/nuorisotalot/kohtaamispaikka-huudi/

 • Kolkin Kartano

  Kolkin kartano, Kolkin silta, Vaasa

  Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille loistavat puitteet juhla-, kokous-, koulutus-, tai TYKY-päivän järjestämiseen sekä yksityisille perhejuhlien viettoon. Kesällä on myös meidän terassiravintola auki. Tervetuloa luonnonkauniiseen miljööseen 1790-luvun kartanolle Kyrönjoen rannalle!

  +358 400 698 573 / +358 45 885 5533

  info@kolkinkartano.fi

  https://www.kolkinkartano.fi

  Facebook

 • Kulttuuritalo Fanny

  Kirkkopuistikko 34, Vasa

  Talon eri tilat ovat vuokrattavissa esimerkiksi kokous-, juhla- tai tapahtumakäyttöön. Taloa hallinnoi Vaasan kulttuurikeskus.

  fanny@vaasa.fi

  https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/kulttuuria-vaasassa-ja-seudulla/kulttuuripalvelut/kulttuuritalo-fanny/

  Facebook