Ohita valikko
Lapsi leikkii päiväkodin pihalla

Töihin Vaasan varhaiskasvatukseen

Onni on tehdä työtä lasten parissa: tarvitsemme Vaasaan lisää innostuneita ja työnsä kehittämisestä kiinnostuneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia!

15.3.2024 alkavassa varhaiskasvatuksen haussa on avoinna yhteensä 65 työpaikkaa. Töitä on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajille ja erityisopettajille, sosionomeille, lastenhoitajille, päiväkotityöntekijöille, avustajille sekä apulaisjohtajille.

Hae meille Kuntarekryn kautta

Lisätietoa varhaiskasvatuksen avoimista työpaikoista sekä Vaasan varhaiskasvatuksesta työpaikkana saa TE-live -lähetyksessä. Katso tallenne: https://te-live.fi/lahetykset/7SxdSnuCw

Vaasassa on varaa valita!

  • 37 kunnallista päiväkotia
    • 25 suomenkielistä yksikköä josta 3 kielikylpy-yksikköä
    • 9 ruotsinkielistä yksikköä
    • 2 kaksikielistä yksikköä (suomi-ruotsi) josta toinen on vuorohoitoyksikkö
  • yli 650 varhaiskasvatuksen ammattilaista

Vaasassa on sekä suomen- että ruotsinkielisiä päiväkoteja. Lapsiryhmät ovat aina joko suomen- tai ruotsinkielisiä, eli meillä kyllä pärjää täysin myös pelkällä suomen tai ruotsin kielellä!

Pohjolan energiapääkaupunkina meille tärkeää on myös energiakasvatus pienestä pitäen sekä tieto- ja viestintäteknologian monipuolinen ja turvallinen käyttö yhdessä aikuisten kanssa. Esimerkiksi esiopetusryhmissä on käytössä Bee-Bot -robotti ohjelmoinnin ja koodauksen oppimisen tukena.

Olemme kansainvälinen merenrantakaupunki, jossa kielirikasteinen ohjelma on kirjattu varhaiskasvatussuunnitelmaamme. Päiväkodeissa järjestetään toimintaa säännöllisesti ja suunnitellusti jollakin muulla kuin ryhmän toimintakielellä: tuomme esimerkiksi laulujen, lorujen ja satujen kautta maistiaisia eri kielistä lapsille.

Vaasa – tavoitteena Suomen onnellisimmat asukkaat! Tule mukaan kasvattamaan onnellisia lapsia!

Mitä tarjoamme sinulle?

Työtä ei tarvitse tehdä yksin

Vaikka työskentely varhaiskasvatuksessa onkin vastuullista ja vaativaa, ei sitä tarvitse tehdä koskaan yksin. Pääset tekemään työtä moniammatillisessa työyhteisössä. Apua ja tukea on aina saatavilla, niin oman tiimisi jäseniltä kuin päiväkodin johtajalta, varhaiskasvatuksen erityisopettajalta ja muilta alan ammattilaisilta. Meillä olet osa moniammatillista työyhteisöä, josta ei puutu ammattitaitoa.

Mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön

Vaikka varhaiskasvatusta ohjaavat monet eri lait, asetukset, varhaiskasvatussuunnitelmat, jää tilaa paljon myös omille ideoille ja ajatuksille! Työskentely varhaiskasvatuksessa tarjoaakin oivan mahdollisuuden päästä tekemään työtä, jossa pääset itse suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään työtäsi. Tässä työssä on lupa käyttää luovuutta ja mielikuvista!

Monipuolisia työtehtäviä

Työpäivät pitävät sisällään paljon erilaisia ja vaihtelevia työtehtäviä, joka pitää osaltaan yllä työnmielekkyyttä.

Lupa leikkiä!

Tässä työssä ei tarvitse istua vain tietokoneen äärellä. Saat mahdollisuuden hypätä mukaan mielikuvitusmaailmaan, mennä ulos säällä kuin säällä, laulaa ja soittaa, lähteä retkelle ja pysähtyä ihmettelemään ja tutkimaan niitä pieniä arjen asioita yhdessä lasten kanssa.

Henkilöstöedut

Tarjoamme e-passin kulttuuri- ja liikuntaedun. Vaasan kaupungin henkilökunta voi maksutta osallistua kaupungin liikuntapalveluiden liikuntaryhmiin. Myös uimahalliin pääsevät kaupungin työntekijät edullisesti. Etuja saa myös kaupunginteatterilta, kaupunginorkesterilta ja Vaasan kaupungin museoista.

Sijaiseksi varhaiskasvatukseen

Meillä on jatkuva haku varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin. Tervetuloa mukaan isoon ja iloiseen joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitys!

Hae sijaiseksi kuntarekryn kautta!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Vaasan kaupungin rekrytointipalvelut