Ohita valikko

Majoitukset

Hae sopivaa majoitusta majoitustyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Sickanin mökit

  Pålnäsvägen, Korsnäs

  Kaksi vuokramökkiä meren rannalla, Korsnäsin eteläpuolella, n. 55 km Vaasasta.

  Mökki 6 hengelle. Mökissä majoittuu jopa 6 henkilöä, makuualkovissa alakerrassa ja parvella. Keittiössä astiat ja kaikki tarpeellinen laitteisto. Vesi tuodaan kanisterissa. Sähkösauna mökin yhteydessä. Kuivakäymälä mökin vieressä.

  Soutuvene käytettävissä. Rauhallinen ympäristö, jossa toinen isompi vuokramökki samalla tontilla. Mökkiä voi vuokrata touko-syyskuun välisenä aikana, joko vuorokaudeksi tai pidemmäksi aikaa.

  Lemmikit ovat sallittuja.

  Mökki 8 hengelle. Mökissä majoittuu jopa 8 henkilöä, kahdessa makuualkoovissa alakerrassa ja parvella. Keittiössä astiat ja kaikki tarpeellinen laitteisto. Vesi tuodaan kanisterissa. Erillinen pihasauna jossa puulämmitteinen kiuas. Kuivakäymälä mökin vieressä.

  Soutuvene käytettävissä. Rauhallinen ympäristö, jossa toinen pienempi vuokramökki samalla tontilla. Mökkiä voi vuokrata touko-syyskuun välisenä aikana, joko vuorokaudeksi tai pidemmäksi aikaa.

  Lemmikit ovat sallittuja.

  +358 44 373 4270

  sickan.smedlund@gmail.com

  http://sickans.yolasite.com/

 • Huset Alvina

  Edsviksjön, Korsnäs

  Remontoitu maalaistalo 1950 luvulta, mm kokonaan uusittu WC ja suihku. Keittiössä on kaasuliesi, kahvi- ja teekeitin sekä puuhella. Tarvikkeet itsevalmistettavaan aamiaiseen löytyy.

  Yksi huone parisängyllä sekä pienempi huone, jossa yksi sänky. Ullakkokerroksessa kokoustilat n 15 henkilölle, tilassa on mahdollista myös yöpyä sohvalla 180cm x 60 cm sekä lisäpatjoilla.

  Ulkona on tynnyrisauna jonka vieraat voivat itse lämmittää puilla, pulahdus mereen virkistää saunomisen ohessa. Talo sijaitsee Maailmanperintöalueella Merenkurkun saaristossa. Rauhallinen ympäristö, jossa vanha venevaja ja merinäköala.

  https://www.booking.com/hotel/fi/huset-alvina-harrstrom.fi.html

 • Molpe Caravan

  Sjövägen 298, Korsnäs

  Olet lämpimästi tervetullut Molpe Caravanin asuntovaunu- ja matkailuautopysäköintialueelle meren äressä Moikipäässä.

  Varaus tehdään https://evaraus.fi/molpe-caravan sivustolta.
  Tee varaus seuraamalla ohjeet näytölläsi. Varausvahvistus lähetetään varauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, vahvistuksesta löytyy myös puomiin tarvittava PIN-koodi.

  Kun saavut paikalle, syötä PIN-koodi lukon näppäimistöä käyttäen ja paina lopuksi näppäimistön #-painiketta. Jos valitsemasi palvelu sisältää pääsyä WC/suihkutilaan löytyy toinen PIN-koodi samassa vahvistusviestissä.

  molpecaravan@gmail.com

  http://molpe.fi/turism/molpecaravan/

  Facebook