Ohita valikko

Majoitukset

Hae sopivaa majoitusta majoitustyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Huset Alvina

  Edsviksjön, Korsnäs

  Remontoitu maalaistalo 1950 luvulta, mm kokonaan uusittu WC ja suihku. Keittiössä on kaasuliesi, kahvi- ja teekeitin sekä puuhella. Tarvikkeet itsevalmistettavaan aamiaiseen löytyy.

  Yksi huone parisängyllä sekä pienempi huone, jossa yksi sänky. Ullakkokerroksessa kokoustilat n 15 henkilölle, tilassa on mahdollista myös yöpyä sohvalla 180cm x 60 cm sekä lisäpatjoilla.

  Ulkona on tynnyrisauna jonka vieraat voivat itse lämmittää puilla, pulahdus mereen virkistää saunomisen ohessa. Talo sijaitsee Maailmanperintöalueella Merenkurkun saaristossa. Rauhallinen ympäristö, jossa vanha venevaja ja merinäköala.

  https://www.booking.com/hotel/fi/huset-alvina-harrstrom.fi.html

 • Molpe Caravan

  Sjövägen 298, Korsnäs

  Olet lämpimästi tervetullut Molpe Caravanin asuntovaunu- ja matkailuautopysäköintialueelle meren äressä Moikipäässä.

  Varaus tehdään https://evaraus.fi/molpe-caravan sivustolta.
  Tee varaus seuraamalla ohjeet näytölläsi. Varausvahvistus lähetetään varauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, vahvistuksesta löytyy myös puomiin tarvittava PIN-koodi.

  Kun saavut paikalle, syötä PIN-koodi lukon näppäimistöä käyttäen ja paina lopuksi näppäimistön #-painiketta. Jos valitsemasi palvelu sisältää pääsyä WC/suihkutilaan löytyy toinen PIN-koodi samassa vahvistusviestissä.

  molpecaravan@gmail.com

  http://molpe.fi/turism/molpecaravan/

  Facebook