Ohita valikko

Shoppaile

Hae kiinnostavia ideoita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Clas Ohlson

  Rewell Center, Vaasa

  Ratkaisujen löytäminen kodin eri projekteihin on ollut tärkein tehtävämme vuodesta 1918 lähtien. Myymme fiksuja ja luotettavia tuotteita, jotka tekevät arjestasi helpomman.

  020 111 2280

  asiakaspalvelu@clasohlson.fi

  https://www.clasohlson.com/fi/

  Facebook

 • Elisa

  Rewell Center, Vaasa

  Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen!

  https://elisa.fi/

  Facebook

 • iTronic

  Hovioikeudenpuistikko 19, Vaasa

  iTronic on Apple Premium Reseller myymälä josta löydät kaikki Applen tuotteet. Meiltä löytyy suuri valikoima lisälaitteita ja tarvikkeita sekä Applelta, että muilta valmistajilta!

  +358 (0)6 319 7780

  vaasa@itronic.fi

  https://www.itronic.fi

  Facebook

 • Multitronic varastomyymälä

  Myllärinkatu 10, Vaasa

  Uusi, entistäkin ehompi Multitronic Vaasa varastomyymälä sijaitsee Vaasan Klemettilässä osoitteessa Myllärinkatu 10. Myymälästämme löytyy entistäkin laajempi valikoima näyttöjä, tietokoneita, komponentteja, oheislaitteita toimistoon ja pelaamiseen, matkapuhelimia, kaapeleita ja paljon muuta – eli siis yllättävän paljon kaikkea.

  Myymälästämme löytyy entistäkin laajempi valikoima näyttöjä, tietokoneita, komponentteja, oheislaitteita toimistoon ja pelaamiseen, matkapuhelimia, kaapeleita ja paljon muuta – eli siis yllättävän paljon kaikkea.

  Uutta myymälässämme on myös se, että sinulla on koko Multitronicin tuotevarasto käytettävissä – välittömästi! Suurta ja entistäkin kattavampaa valikoimaa voit selata tästä sivuiltamme tai pyytää apua henkilökunnaltamme.

  Tarjoamme paikan päällä myös tietokoneiden korjauspalvelua. Voit tuoda laitteesi meille, tarkistamme sen veloituksetta ja neuvomme, mitä voimme tehdä asialle. Tämän lisäksi pätevä henkilökuntamme voi auttaa sinua valitsemaan komponentteja / päivitysosia oman pöytäkoneen rakentamiseen. Henkilökuntamme puhuu suomea, ruotsia ja englantia.

  Myymälän ympäristössä on runsaasti ilmaista parkkitilaa autoille sekä lastaustilaa isoimmillekkin paketeille. Tervetuloa käymään uudistetussa varastomyymälässämme. Meiltä löydät yllättävän paljon kaikkea!

  +358 6 319 7700

  info@multitronic.fi

  https://www.multitronic.fi

  Facebook

 • Studio Fotocenter

  Ylätori, Vaasa

  Studio Fotocenterin laajasta valikoimasta löydät kaiken mitä valo- tai videokuvauksen harrastajana tai alan ammattilaisena tarvitset: kamerat kaikkine lisälaitteineen.

  +358 (0)6-3124 777

  https://www.studiofotocenter.fi/

  Facebook

 • Telia

  Rewell Center, Vaasa

  Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Toimintaamme ohjaavat arvot sekä vastuullisuus ympäröivästä maailmasta. Olemme mukana arjessasi tarjoamalla parhaat palvelut missä ikinä liikutkin – olitpa sitten kotimaassa tai ulkomailla.

  +358 (0)200 20010

  https://www.telia.fi/

  Facebook

 • Zoomi kuvakaupat

  Rewell Center, Vaasa

  Zoomi Kuvakaupat toteuttaa kaikki kuvatarpeesi!

  +358 (0)10 322-7703

  vaasa@zoomi.fi

  https://www.zoomi.fi/

  Facebook