Ohita valikko

Shoppaile

Hae kiinnostavia ideoita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Espen

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Espen on Vaasan uusin kauppakeskus. Se on iloinen tulokas, joka ei jätä ketään kylmäksi! Espen on täydellinen paikka monipuoliseen vapaa-ajan viettoon – se yhdistää shoppailun, ravintolat ja kahvilat sekä viihdepalvelut saman, kauniin katon alle. Monet onnekkaat myös työskentelevät täällä, sillä korttelissa on lukuisia yrityksiä. Espenin puistikkomaisen kulkuväylän voisi melkeinpä sanoa olevan Vaasan kuudes esplanadi.

  Osa Espenin erityisestä tunnelmasta juontaa varmasti juurensa siitä, että Espen koostuu viidestä, arkkitehtuurisesti mielenkiintoisesta rakennuksesta, joista osa on peräisin jo 1900-luvun alusta. Olemmekin aivan varmoja, että historia todellakin nostaa knallihattuaan nykyiselle Espenille!

  Siispä: tervetuloa Espeniin!

  info@espenshopping.fi

  https://espenshopping.fi/

  Facebook

 • GW Galleria

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Kauppakeskus GW Galleria on koko perheen palveleva ostoskeskus Vaasan Kivihaassa. GW Galleriasta löydät sisustus- ja lahjaideat, viimeisimmät muotivinkit ja paljon muuta. Ostosten lomassa voit herkutella ja nauttia olostasi.

  Meille on erinomaiset kulkuyhteydet ja pysäköinti on ilmaista.

  Tervetuloa ostoksille ja viihtymään!

  https://www.gwgalleria.fi/

  Facebook

 • Halpa-Halli

  Laturintie, 65100 Vaasa

  Halpa-Halli-ketjun myymälät ovat täyden palvelun tavarataloja. Niiden valikoimiin kuuluvat muun muassa koko perheen tekstiilit, taloustavarat, kemikaliotuotteet, autotarvikkeet, pienelektroniikka ja elintarvikkeet.

  +358(0)20-718 3200

  asiakaspalvelu@halpahalli.fi

  https://www.halpahalli.fi/

  Facebook

 • Kauppahalli

  Vaasanpuistikko 18, Vaasa

  Vaasan Kauppahalli tarjoaa ainutlaatuisen miljöön ostosten tekemiseen. Meillä yhdistyvät perinteet nykyaikaisiin palveluihin ja mielenkiintoisiin uutuuksiin. Hallissa vaihdetaan kuulumisia, annetaan vinkkejä, kohdataan tuttuja – ja tehdään kauppoja siinä sivussa.

  info@vaasankauppahalli.fi

  https://vaasankauppahalli.fi/

  Facebook

 • Kauppakeskus Rewell

  Kauppakeskus Rewell, Vaasa

  Pohjanmaan suurin kauppakeskus Rewell tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia, palveluita ja tapahtumia Vaasan sydämessä. Pysäköi helposti lämpimään ToriParkkiin ja nauti ostosten teosta jopa 60 liikkeessä.

  https://www.rewell.fi/

  Facebook

 • Prisma

  Jukolantie 1, Vaasa

  Prisma on perheystävällinen hypermarket, jossa on pysyvästi edullinen hintataso ja monipuolinen valikoima.

  +358 (0) 20 780 7600

  https://www.prisma.fi/

  Facebook

 • Puuilo

  Myllykatu 16, Vaasa

  Puuilo on tekevän ihmisen tavaratalo. Valikoima käsittää rakennustarvikkeet, kotitalous- ja sisustustuotteet, työkalut, piha- ja puutarhatarvikkeet, autotarvikkeet, sähkö- ja lvi-tarvikkeet, lemmikkitarvikkeet, välineet vapaa-aikaan sekä elintarvikkeet.

  +358 20 786 9500

  https://www.puuilo.fi/

  Facebook