Ohita valikko

Shoppaile

Hae kiinnostavia ideoita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Espen

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Espen on Vaasan uusin kauppakeskus. Se on iloinen tulokas, joka ei jätä ketään kylmäksi! Espen on täydellinen paikka monipuoliseen vapaa-ajan viettoon – se yhdistää shoppailun, ravintolat ja kahvilat sekä viihdepalvelut saman, kauniin katon alle. Monet onnekkaat myös työskentelevät täällä, sillä korttelissa on lukuisia yrityksiä. Espenin puistikkomaisen kulkuväylän voisi melkeinpä sanoa olevan Vaasan kuudes esplanadi.

  Osa Espenin erityisestä tunnelmasta juontaa varmasti juurensa siitä, että Espen koostuu viidestä, arkkitehtuurisesti mielenkiintoisesta rakennuksesta, joista osa on peräisin jo 1900-luvun alusta. Olemmekin aivan varmoja, että historia todellakin nostaa knallihattuaan nykyiselle Espenille!

  Siispä: tervetuloa Espeniin!

  info@espenshopping.fi

  https://espenshopping.fi/

  Facebook

 • Kauppakeskus Rewell

  Kauppakeskus Rewell, Vaasa

  Pohjanmaan suurin kauppakeskus Rewell tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia, palveluita ja tapahtumia Vaasan sydämessä. Pysäköi helposti lämpimään ToriParkkiin ja nauti ostosten teosta jopa 60 liikkeessä.

  https://www.rewell.fi/

  Facebook

 • GW Galleria

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Kauppakeskus GW Galleria on koko perheen palveleva ostoskeskus Vaasan Kivihaassa. GW Galleriasta löydät sisustus- ja lahjaideat, viimeisimmät muotivinkit ja paljon muuta. Ostosten lomassa voit herkutella ja nauttia olostasi.

  Meille on erinomaiset kulkuyhteydet ja pysäköinti on ilmaista.

  Tervetuloa ostoksille ja viihtymään!

  https://www.gwgalleria.fi/

  Facebook