Ohita valikko

Shoppaile

Hae kiinnostavia ideoita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Ekosoppi

  Hovioikeudenpuistikko 20, Vaasa

  Ekosoppi on vuonna 2007 perustettu yksityinen ekokauppa joka toimii Vaasan keskustassa. Meiltä löydät laajan valikoiman ekotuotteita kotiin, kuten ekologisia pesuaineita, luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä, Ruskovillan tuotteita, joogatarvikkeita ja luomuruokaa, teet ja kahvit..

  044 3215 247

  myymala@ekosoppi.fi

  https://www.ekosoppi.fi/

  Facebook

 • Kicks

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet.

  +35827249052

  https://www.kicks.fi/

  Facebook

 • Kicks - GW Galleria

  Kivihaantie 14, Vaasa

  KICKS on Pohjoismaiden johtava kauneusketju, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen konseptin meikissä, tuoksuissa, ihonhoidossa ja hiustenhoidossa. Palvelu KICKSillä on henkilökohtaista ja inspiroivaa: ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaitelijat palvelevat 250 myymälässä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Kivijalkamyymälät ja verkkokauppa ovat saumattomasti yhdistetty modernilla omni channel -ratkaisulla. KICKSillä on lippulaivamyymälät Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä ja Oslossa, ja se on osa Axel Johnson -konsernia.

  +35827249066

  https://www.kicks.fi/

  Facebook

 • Life

  Rewell Center, Vaasa

  Life-asiantuntijamme on koulutettu auttamaan Sinua saavuttamaan tasapaino levon, liikunnan ja ravinnon välillä. Toimintaamme ohjaa pyrkimys mahdollisimman luonnolliseen terveyden ja hyvän olon vaalimiseen.

  +358 (0)400 940 441

  https://www.life.fi/

  Facebook

 • Normal

  Hovioikeudenpuistikko 16, 65100 Vaasa

  NORMAL on myymälä, joka myy täysin normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin.

  Myymme päivittäistuotteita, kuten Ajax-puhdistustuotteita, Gillette-parranajovälineitä, L’Oréal-hiustenhoitotuotteita ja Maybelline-meikkituotteita.

  Ostamme merkkituotteita sieltä, missä ne ovat halvimpia, joten voimme myydä ne sinulle edullisin hinnoin.

  +358 50 331 1915

  marketing@normal.fi

  https://www.normal.fi/

  Facebook

 • Sokos Vaasa

  Ylätori 2, 65100 Vaasa

  Sokos Vaasa palvelee Kauppakeskus Rewellissä (ylätori 2). Tervetuloa tutustumaan muodin, kauneuden sekä kodin sisustuksen valikoimiimme!

  Sokos on tavarataloketju, joka on jo 71 vuoden ajan palvellut suomalaisia kuluttajia tarjoamalla laajan valikoiman kauneuden, muodin ja kodin sisustuksen tuotteita ja palveluja. Sokoksen fokuksessa on tunnettujen merkkien lisäksi henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu. Tänä vuonna uudistettu verkkokauppa sokos.fi palvelee asiakkaita 24/7.

  +358 20 780 7710

  https://www.sokos.fi/

  Facebook

 • The Body Shop

  Rewell Center, Vaasa

  The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tarjoaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita naisille ja miehille. Valikoimaan kuuluu myös laaja meikkisarja. Suurin osa tuotteista perustuu aitoihin luonnon raaka-aineisiin.The Body Shop tunnetaan maailmalla eettisen liiketoiminnan uranuurtajana. Yrityksen keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeitten vastustaminen, reilu kauppa, ympäristönsuojelu ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.

  +358 (0)6 312 1001

  https://www.thebodyshop.fi/

  Facebook