Ohita valikko

Syö ja juo

Hae kiinnostavia kohteita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Elsan keittiö

  Vöyrintie 305, Vöyri

  Elsas Kök

  Elsan keittiö sijaitsee peltojen ja niittyjen keskellä, Norrvallan kampusalueen ytimessä. Rukiin valtakunta ja historian siipien havina kohtaavat pohjoismaiset ja kansainväliset maut. Painopisteemme on korkealaatuisissa, mahdollisimman lähellä tuotetuissa raaka-aineissa.

  Osaava henkilökuntamme tarjoilee päivittäin satoja lounaita loihtien pienen kultareunan arkipäivään! Kannatamme terveellisiä kokouksia ja konferensseja, ja tarjoamme mielellämme räätälöityjä ratkaisuja kaikille. Mielestämme nimittäin hyvä ruoka ja terveelliset vaihtoehdot tekevät jokaisesta kokouksesta paremman.

  Elsan keittiö tarjoaa lounaita joka päivä, brunsseja tiettyinä sunnuntaipäivinä, päivällisiä – mitä vain tarvitsetkin.

  +358 6 383 1061

  https://www.folkhalsan.fi/fi/ravintolat-ja-kokoustilat/vora---elsas-kok/

  Facebook

 • Nabben ravintola

  Tottesund 598, Maxmo

  Ravintola Nabben on suosittu ravintola 30 km päässä Vaasasta. Meillä voit nauttia hyvästä ruuasta ystävien, perheen tai liiketuttavien kanssa. A-oikeudet.
  Ravintolassamme on 50 asiakaspaikkaa. Kesällä terassillemme mahtuu 220 asiakasta. Voit nauttia meillä pizzaa, á la cartea tai kahvia. Meillä on myös A-oikeudet.

  +358 40 5107 536

  info@nabben.fi

  https://www.nabben.fi/

  Facebook

 • Wästinn & Café

  Västerö 1587, Vörå

  Wästinn & Café sijaitsee Pohjanmaalla Suomen länsirannikolla, noi 50 km etäisyydellä Vaasasta.
  Majatalon rakennukset, pihapiiri ja lähiympästö tarjoaa puitteet monenlaisia kokoontumisia varten. Talvella on 45 hengen tilat ruokaileville ryhmille ja kesäisin juhlakatokseen mahtuu 90 henkeä. Varpissa on A-anniskeluoikeudet.
  Varpin keittiö valmistaa herkullisia ruokia käyttäen paikallisia raaka-aineita ja reseptejä. Varpin oma maltainen puolukkalimppu vie kielen mennessään, samoin kuin rapeiksi paistetut ahvenfileet tai mureaksi kypsennetty luomulampaan lapa. Vihannekset, hillot ja mehut tuottaa naapurissaaren yrittäjä ja suolasienet kerätään lähimetsistä.

  +358 50 5899 724

  info@wastinn.fi

  http://www.wastinn.fi