Ohita valikko

Syö, juo ja viihdy

Hae kiinnostavia kohteita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Kalliojärven rantaravintola

  Kortesluomantie 146, Isokyrö

  Sisätiloissa 74 asiakaspaikka, terassilla 65 asiakaspaikkaa. Ravintolassa A-oikeudet ja viihtyisät tilat pieniin kokouksiin ja yhteisiin ruokahetkiin. Monenlaisia vaihtoehtoja ruokailuun aamiaisesta illalliseen. Ryhmäruokailut ja -kahvitukset toivomusten mukaan.

  +358 6 472 4860

  https://www.kalliojarvi.fi/palvelut/ravintola/

  Facebook

 • Kyrön vierailukeskus - Ravintola & Bar

  Oltermannintie 6, Isokyrö

  Kyrö Distillery - Kyrön matkailun edistämiskeskus

  Tule käymään vanhan meijerin tiloihin rakennetulla tislaamolla Isossakyrössä.

  Vierailukeskuksen ravintolassa kutkutellaan makuhermoja herkullisten ruokien ja rukiisten cocktailien muodossa. Mainioiden makujen lomassa kuulet kiehtovia tarinoita Kyrön matkan varrelta tulevaisuuden suunnitelmia unohtamatta.

  Ravintola on avoinna lauantaisin ja ryhmävarauksille ympäri vuoden. Keittiömme ruokaa on saatavilla ryhmille ennakkovarauksesta. Järjestämme myös avoimia illallisia, joihin voi osallistua esimerkiksi ystävän kanssa kahden.

  Baari – on jo itsessään nähtävyys, että 4500 asukkaan kunnassa on oma cocktailbaari. Vierailukeskuksen aukioloaikoina tai ryhmävierailun aikana cocktailbaarimme on aina avoinna, joten suosittelemme nauttimaan kyröläisestä tunnelmasta ja rukiisista juomista vieraillessasi meillä.

  Tarkista aukioloajat yrityksen nettisivulta.

  visit@kyrodistillery.com

  https://visit.kyrodistillery.com/

  Facebook

 • Pub All Inn

  Pohjankyröntie 139, Isokyrö

  Pub All Inn, Isokyrö

  Biljardi, tikkataulu, elävää musiikkia ja karaoke. A-oikeudet. Tila vuokrattavissa kokouksiin ym. tilaisuuksiin.

  puballinn@gmail.com

  Facebook

 • Pukkilansaari

  Pohjankyröntie 115, Isokyrö

  Pukkilansaari, Isokyrö

  Luonnonkauniilla Pukkilansaarella sijaitseva tanssilava on ainutlaatuinen, sillä saarelle kulku tapahtuu lossin kyydissä. Paikkansa joka kesän tanssiohjelmassa ovat vakiinnuttaneet Pukkilansaarella jo perinteeksi muodostuneet Härkäjuhlat ja Bluesfestarit. Nämä tapahtumat ovatkin kesien suurimpia vetonauloja.

  https://www.kyronvoima.net/pukkilansaari/

  Facebook

 • Orisbergin Pappilan kesäkahvila

  Åbergintie 38-88, Isokyrö

  Orisbergissä sijaitsee idyllinen Pappilan kesäkahvila. Pappilan kolme eri salia on nimetty historiallisten henkilöiden mukaan, jotka ovat eläneet, käyneet tai vaikuttaneet Orisbergissä. Toppelius- sali, Edvard- sali  sekä Sibelius- huone kätkevät seiniensä sisään omat mielenkiintoiset tarinansa. Kahvilan aukiolot löydät kahvilan facebookin uutisista. Pappilaa vuokrataan pieniin yksityistilaisuuksiin talvikautena.

  https://kansanraamattuseura.fi/lomakeskukset/kesakeskukset/orisberg

  Facebook

 • Tornikesäkahvila

  Parkintie 3, Isokyrö

  Tornikahvila Tervajoki on kesäkahvila Tervajoen vesitornilla. 4H-yrittäjinä Tornikahvilassa on 3-5 nuorta, jotka yhdessä pyörittävät kahvilatoimintaa. Kahvilassa on pääsääntöisesti kaikki tuotteet itsetehtyjä.

  Tarjolla on mm. munkki/pulla, lätty, leivos, täytetty sämpylä, kahvi, tee, limsa ja pillimehu. Tarjonta voi hieman vaihdella päivien mukaan. Kesäkahvilassa vieraillessa voi nauttia ihanasta miljööstä ja nauttia kahvit pihalla, vesitornin ensimmäisessä kerroksessa tai terassilla. Kesäkahvilan pihapiiri sopii hyvin myös lapsille. Kesäkahvila on avoinna erikseen ilmoitettuna aikoina kesäisin noin kuukauden ajan

   

  https://kyronmaa.4h.fi/yritys/kyronmaan-4h-yritykset/tornikahvila-tervajoki/

 • Kesäkahvila - Tuuralan kyläkaffila

  Tuuralantie 322, Isokyrö

  Tuuralan kyläkahvila on Isonkyrön Tuuralassa sijaitseva kahvila, joka tarjoaa vierailijoilleen perinteisten kahvilatuotteiden lisäksi mahdollisuuden käyttää pihassa olevia leikkivälineitä, ihastella maisemia Kyrönjoen varrella ja seurata aitauksessa asustavia lampaita.

  https://www.facebook.com/Tuuralan-Kyläkaffila-1881248908862528/

 • Waroon Tuvan Pop Up kesäkaffila

  Oltermannintie 7, Isokyrö

  Waroon Tuvan Pop Up KESÄKAFFILA avasi ovensa 27.6. Isonkyrön vanhan meijerin alueella.
  Paitsi kaffia ja pullaa, täällä pääset etukäteen tutustumaan pienellä kurkkauksella taitavien, myös elokuisille 1700-luvun markkinoille osallistuvien, tekijöiden tuotteisiin.

  Facebook