Olet täällä

Opiskelijat
8.2.2019 - 8:46
Vaasan kaupunki ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK kehittävät yhdessä Vaasan seudun työnantajien kanssa yhteistyötä opiskelijajärjestö Finlandssvenska Nationen i Umeån kanssa. Yhteistyön tuloksena järjestetään Karriärsitz-tapahtuma Uumajassa lauantaina 9.2, jolloin ABB:n, Wärtsilän, Vaasan keskussairaalan, Vaasan kaupungin ja VASEKin edustajat markkinoivat työ- ja harjoittelumahdollisuuksia Uumajassa opiskeleville suomalaisille.
Campus Festival
31.8.2018 - 13:30
Uusi lukuvuosi käynnistyy ennennäkemättömästi, kun Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, Vaasan yliopisto ja Yrkeshögskolan Novia järjestävät yhteisenä lahjana vaasalaisille Vaasa Campus Festival -tapahtuman keskiviikkona 5.9. Palosaaren kampuksella järjestettäville festivaaleille ovat tervetulleita kaikki kaupunkilaiset.

Lasta odottavilla perheillä on mahdollisuus maksuttomaan suun terveysneuvontakäyntiin, johon heidät ohjataan neuvolasta. Käynnin aikana keskustellaan suun ja hampaiden terveyttä edistävistä ja ylläpitävistä tavoista. Odotusaika on otollinen hetki saada tietoa tulevan lapsen terveyden ylläpidosta. Hyvällä suun ja hampaiden omahoidolla turvataan lapsen ja vanhempien suun ja hampaiden terveys. Käynti ei siis sisällä yksilöllistä suun terveystarkastusta, joka on maksullinen toimenpide. Suun ja hampaiden hoito on maksullista.