Ohita valikko

Vaasan Sähkö Areena – Polar Sound Festival

Vaasan Sähkö Areenalla kuumaa festarihuumaa keskellä talvea

Vaasan Sähkö Areena on toiminut Pohjanmaalla monien merkittävien musiikkitapahtumien päänäyttämönä jo vuosia. Niin oli myös uuden sukupolven Polar Sound Festival -talvifestareiden kohdalla. Nuorille aikuisille suunnattua kolmipäiväistä musiikkijuhlaa järjestettiin areenalla 4 vuoden ajan vuosina 2013–2016. Tapahtuman nautti suurta suosiota, ja esiintyjäkattaus oli sen mukainen – nähtiinhän lavalla muun muassa Scooter (GER), E-Type (SWE), Pandora (SWE), Village People (USA), Apulanta, Vesala, JVG, Abreu, Antti Tuisku, Sanni ja paljon, paljon muita. 

Joustavaa, monipuolista ja asiakaslähtöistä yhteistyötä

Vuoden 2016 juhlahulinoihin osallistui kaksipäiväisten festivaalien aikana parhaimmillaan jopa 10 000 kävijää. Tapahtuman osallistujilta saatu palaute oli erinomaista, ja talviaikaan järjestetyn festivaalin tapahtumapaikaksi Vaasan Sähkö Areena osoittautui nappivalinnaksi. Myös festivaalia järjestävä taho on ollut pitkäaikaiseen yhteistyöhön erittäin tyytyväinen. 

“Yhteistyö on ollut aina todella jouhevaa. Arvostan itse oma-aloitteisuutta molemmilta osapuolilta. Areenayhtiö on aina ollut hyvin yrittäjämyönteinen ja auttanut haasteissa. Vaasan Sähkö Areenalla on poikkeuksellisen hyvät lisäpalvelut ja kalusteet itse areenatilan lisäksi. Esimerkiksi jään peittämiseen on olemassa yksi Suomen jäähallien parhaista ratkaisuista”, kertoo Polar Sound -festivaalin promoottori Tommi Mäki. 

Tutustu tarkemmin Vaasan Sähkö Areenan sekä muiden Vaasanseudun areenoiden mahdollisuuksiin ja kattaviin palveluihin.

 

Vaikuttavia kohtaamisia

Onnistumiset syntyvät ammattilaisten yhteistyöllä

Kun Vaasassa järjestetään tapahtuma, se järjestetään kunnolla – siitä pitävät huolen Vaasanseudun Areenat, VisitVaasa ja Vaasan Sport. Organisaatiorajat ylittävä mutkaton yhteistyö välittyy tapahtumajärjestäjille konkreettisena apuna ja tekemisen ilona.

Lue lisää
ihmiset lähdössä kokouksesta

Vaasa tapahtumakaupunkina

Vaasa on Suomen toiseksi kansainvälisin kaupunki ja seudulla on Pohjoismaiden suurin energiateknologian keskittymä. Persoonalliset palvelut yhdistettynä helppoon liikkumiseen luovat unohtumattomat puitteet tapahtumien järjestämiselle.

5 syytä järjestää tapahtuma Vaasan seudulla

Ohjeita tapahtuman järjestäjille

Olemme koonneet sinulle tapahtumien järjestämiseen liittyviä ohjeita siitä, mitä tapahtumissa tulee järjestämisen puolesta ottaa huomioon. Koonti on tehty helpottamaan järjestäjien työtä ja madaltamaan kynnystä järjestää tapahtumia Vaasassa.

Lue lisää