Förbigå menyn

Vasa Elektriska Arena – Polar Sound Festival

Varm festivalyra mitt i vintern i Vasa Elektriska Arena

 Vasa Elektriska Arena har agerat huvudscen för många stora musikevenemang i Österbotten i flera år. Så även för den nya generationens vinterfestival Polar Sound Festival. Den tre dagar långa musikfesten för unga vuxna ordnades i arenan 4 år i rad åren 2013–2016. Evenemanget var mycket populärt med ett fint artistutbud – bland annat följande artister stod på scenen Scooter (GER), E-Type (SWE), Pandora (SWE), Village People (USA), Apulanta, Vesala, JVG, Abreu, Antti Tuisku, Sanni och många, många fler.

Ett flexibelt, mångsidigt och kundorienterat samarbete

År 2016 deltog hela 10 000 besökare i den två dagar långa festivalen. Responsen från deltagarna i evenemanget var utmärkt och valet av Vasa Elektriska Arena som evenemangsplats för festivalen som ordnades på vintern visade sig vara en fullträff. Festivalarrangören har också varit mycket nöjd med det långvariga samarbetet.

”Samarbetet har alltid löpt mycket smidigt. Jag uppskattar att båda parterna tar egna initiativ. Arenabolaget har alltid varit mycket företagarvänligt och hjälpt oss med utmaningar. Vasa Elektriska Arena har ovanligt bra tilläggstjänster och utrustning utöver själva arenalokalen. Till exempel finns här en av Finlands bästa lösningar för att täcka över isen”, berättar Polar Sound Festivals promotor Tommi Mäki.

Läs mer om möjligheterna och utbudet i Vasa Elektriska Arena och i Vasaregionens övriga arenor.

Möten som berör

Framgångar skapas med samarbete mellan yrkespersoner

När ett evenemang ordnas i Vasa, så ordnas det ordentligt – det tar Vasaregionens arenor, Visit Vasa och Vasa Sport hand om. Ett uppriktigt samarbete som överskrider organisationsgränserna kommer fram för arrangörer av evenemang som konkret hjälp och arbetsglädje.

Läs mer
ihmiset lähdössä kokouksesta

Vasa som en evenemangsstad

Vasa är Finlands näst mest internationella stad och i regionen finns Nordens största energiteknologikluster. Personlig service i kombination med att det är enkelt att förflytta sig skapar oförglömliga ramar för att ordna evenemang.

5 orsaker att ordna evenemang i Vasa