Ohita valikko

Vaasan Sähkö Areena – Cheerleadingin SM-karsinnat

Cheerleadingin riemua Vaasassa

Vuoden 2017 Cheerleadingin SM-karsinnat järjestettiin Vaasan Sähkö Areenalla Suomen Cheerleadingliiton ja vaasalaisen West Coast Vikings Cheerleadersin yhteistyöllä. Cheerleadingin kansallinen suosio on ollut viime vuosina hurjassa kasvussa ja SM-karsintojen taso on Suomessa äärimmäisen kova. Se oli aistittavissa vahvasti myös muutaman vuoden takaisessa tapahtumassa.

Karsintaan osallistuneista 63 joukkueesta SM-loppukilpailuihin tiensä selvitti 53 joukkuetta. Karsintojen osallistujamäärät ovat suuret ja yhteenlaskettu kilpailijamäärä oli peräti 1797 henkilöä. Myös yleisö löysi tiensä tapahtumaan erittäin hienosti, sillä lippuja myytiin 2262 katsojalle. Suuren karsintatapahtuman emännöinti on järjestävälle seuralle aina kova ponnistus, mutta saumattoman yhteistyön voimalla kaikki sujui upeasti.

Onnistuneet järjestelyt takasivat menestyksekkään tapahtuman

”Järjestelyt toimivat sovitusti ja kaikkia toiveitamme kuunneltiin ja pyrittiin järjestämään tarpeidemme mukaan asiat paikan päällä. Lisäksi tilat olivat toivotunlaiset ja sopivat tapahtumaamme erinomaisesti, kuten me järjestäjät tiesimmekin jo ennakkoon monet jäähallikisat kokeneina”, West Coast Vikings Cheerleadersin seurakoordinaattori Heli Stenroos kertoo.

”Seurasimme lajin sisäistä keskustelua kisan jälkeen ja saimme kilpailijoilta ja tuomareilta paljon kiitosta hyvin järjestetyistä kisoista. Etenkin Sähkö Areenan Kotkanpesä-ravintolassa tarjoiltua kisalounasta kehuttiin ympäri Suomen vuolaasti sen runsauden, laadukkuuden ja monipuolisuuden osalta,” Stenroos jatkaa.

Tutustu tarkemmin Vaasan Sähkö Areenan sekä muiden Vaasanseudun areenoiden mahdollisuuksiin ja kattaviin palveluihin.

 

Vaikuttavia kohtaamisia

Onnistumiset syntyvät ammattilaisten yhteistyöllä

Kun Vaasassa järjestetään tapahtuma, se järjestetään kunnolla – siitä pitävät huolen Vaasanseudun Areenat, VisitVaasa ja Vaasan Sport. Organisaatiorajat ylittävä mutkaton yhteistyö välittyy tapahtumajärjestäjille konkreettisena apuna ja tekemisen ilona.

Lue lisää
ihmiset lähdössä kokouksesta

Vaasa tapahtumakaupunkina

Vaasa on Suomen toiseksi kansainvälisin kaupunki ja seudulla on Pohjoismaiden suurin energiateknologian keskittymä. Persoonalliset palvelut yhdistettynä helppoon liikkumiseen luovat unohtumattomat puitteet tapahtumien järjestämiselle.

5 syytä järjestää tapahtuma Vaasan seudulla

Ohjeita tapahtuman järjestäjille

Olemme koonneet sinulle tapahtumien järjestämiseen liittyviä ohjeita siitä, mitä tapahtumissa tulee järjestämisen puolesta ottaa huomioon. Koonti on tehty helpottamaan järjestäjien työtä ja madaltamaan kynnystä järjestää tapahtumia Vaasassa.

Lue lisää