Ohita valikko

Vaasan Sähkö Areena – Valtakunnalliset yrittäjäpäivät

Vuoden 2016 Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Vaasassa

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät on tapahtuma, joka järjestetään vuosittain vaihtuvassa kaupungissa. Tapahtuma on suunnattu kaikille kotimaan yrittäjille ja yrittäjähenkisille tekijöille. Vaasan kaupunki ja Vaasanseudun areenat saivat kunnian toimia vuoden 2016 Yrittäjäpäivien lokaationa. Tapahtuma oli kolmipäiväinen ja osallistujamäärältään massiivinen, joten tilojen oli oltava suuret ja ihmisjoukko huomioiden käytännölliset ja turvalliset. 

Vuoden 2016 tapahtumaan osallistui peräti 1300 vierailijaa. Ohjelmisto koostui yrittäjien liittokokouksesta, toinen toistaan mielenkiintoisemmista puhujista sekä rennosta iltaohjelmistosta ruokailun ja juhlimisen merkeissä. Puhujakattaus oli vaikuttava, sillä estradille kapusi merkkihenkilöitä Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreckista Puolustusvoimain komentajaan, Gustav Hägglundiin.

Onnistunut tapahtumakokonaisuus keräsi kiitosta

Laajan ohjelmiston ja hienojen puitteiden lisäksi kiitosta keräsivät muun muassa toimivat järjestelyt ja herkulliset illalliset. Rannikko-Pohjanmaan yrittäjienkin näkökulmasta kaikki sujui erinomaisesti Vaasanseudun areenoiden henkilökunnan suosiollisella avustuksella.

”Kaikki tapahtumaan tarvittavat pöydät ja tuolit olivat jo valmiina areenalla ja apua järjestelyiden kanssa sai kernaasti. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus oli erittäin onnistunut ja osallistujilta saamamme palaute oli erittäin myönteistä”, Rannikko-Pohjanmaan yrittäjien toimitusjohtaja Hippi Hovi kertoo.

Tutustu tarkemmin Vaasan Sähkö Areenan sekä muiden Vaasanseudun areenoiden mahdollisuuksiin ja kattaviin palveluihin.

 

Vaikuttavia kohtaamisia

Onnistumiset syntyvät ammattilaisten yhteistyöllä

Kun Vaasassa järjestetään tapahtuma, se järjestetään kunnolla – siitä pitävät huolen Vaasanseudun Areenat, VisitVaasa ja Vaasan Sport. Organisaatiorajat ylittävä mutkaton yhteistyö välittyy tapahtumajärjestäjille konkreettisena apuna ja tekemisen ilona.

Lue lisää
ihmiset lähdössä kokouksesta

Vaasa tapahtumakaupunkina

Vaasa on Suomen toiseksi kansainvälisin kaupunki ja seudulla on Pohjoismaiden suurin energiateknologian keskittymä. Persoonalliset palvelut yhdistettynä helppoon liikkumiseen luovat unohtumattomat puitteet tapahtumien järjestämiselle.

5 syytä järjestää tapahtuma Vaasan seudulla

Ohjeita tapahtuman järjestäjille

Olemme koonneet sinulle tapahtumien järjestämiseen liittyviä ohjeita siitä, mitä tapahtumissa tulee järjestämisen puolesta ottaa huomioon. Koonti on tehty helpottamaan järjestäjien työtä ja madaltamaan kynnystä järjestää tapahtumia Vaasassa.

Lue lisää