Ohita valikko

Vaasan Joulu - Joululahjaksi elämys

Kaupunginteatteri, kaupunginorkesteri, museot ja uimahalli tarjoavat elämyksellisiä joululahjoja lahjakorttien muodossa.

Näytelmiä, musikaaleja, oopperaa

Vaasan kaupunginteatterin lahjakortti on erinomainen joululahja kulttuurin ystävälle. Voit ostaa lahjakortin teatterin lippukassalta tai verkosta haluamallesi summalle ja se on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää osissa ja se käy kaikkiin Vaasan kaupunginteatterin tapahtumiin, mukaan lukien konsertit ja vierailut. Lue lisää.

West Side Story, Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan kaupunginorkesterin esitykset hivelevät musiikin ystävän aisteja

Osta lahjakortti haluamallasi summalla tai valitse mieluinen lipputyyppi. Lahjakortti käy maksuvälineenä Vaasan kaupunginorkesterin konsertteihin ja tapahtumiin orkesterin lipunmyynnissä ja www.netticket.fi –verkkokaupassa. Lahjakortin voi tilata lähetettynä kirjeitse kotiin tai sähköpostiin pdf-muodossa.

Vaasan kaupunginorkesteri

Museokortilla pistäydyt lähes 300 suomalaisessa museossa milloin vain!

Voit ostaa Museokortin kätevästi Kuntsin modernin taiteen museosta, Pohjanmaan museosta tai Tikanojan taidekodista. Museokortin hinta on 74 € ja kortti on voimassa 12 kk ensimmäisestä museokäynnistä.

Museokortin voi ostaa myös verkosta ja digilahjan voit ajastaa saapumaan vaikkapa joulusaunan jälkeen. Museokortti on myös kulttuurin ystävän etukortti. Valikoiduilta kumppaneilta saat Museokortti-etuja ja -lisäpalveluja keltaisen korttisi näyttämällä.

Liikunnallinen lahja koko perheelle

Sarjalippu Vaasan uimahalliin on jokaisen vesipedon toivelahja. Uimahallimaksulla voi uimisen lisäksi harrastaa vesijuoksua, vesijumppaa ja käydä kuntosalilla. Hyppytorni ja ponnahduslaudat ovat myös asiakkaiden käytettävissä.

Uimahallissa 3

 

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Vaasan joulu