Förbigå menyn

Ge bort en upplevelse i julklapp

Stadsteatern, stadsorkestern, museerna och simhallen har upplevelserika julklappar att erbjuda, i år i synnerhet i form av presentkort.

Skådespel, musikaler, konserter!

Ett presentkort till Wasa Teater är en uppskattad gåva som ger mottagaren en upplyftande teaterupplevelse. Presentkorten är i kraft i ett år och gäller på alla föreställningar på Wasa Teater. Under  år 2024 spelas bl.a. “Vänd om min längtan”, som är en ny nordisk musikal som kombinerar det österbottniskt jordnära med känslan från de stora musikalscenerna.

Vasa stadsteaters presentkort till önskat värde kan köpas vid teaterns biljettkassa eller på nätet. De gäller i ett år efter inköpsdatumet. Presentkorten kan användas i flera omgångar och de gäller på samtliga evenemang på Vasa stadsteater, inklusive konserter och gästspel.

Vänd om min längtan. Foto: Frank A. Unger

Vasa stadsorkesters konserter smeker musikvännens sinnen!

Ge en gåva fylld med kvalitetstid åt dig själv eller till dina nära och kära! Vasa stadsorkester erbjuder musik upplevelser från tidlösa klassiker till underhållningskonserter. En julklapp, som du kan njuta av hela våren!

Grande kampanjpris: 180 / 150 / 60 € (norm. 205 / 175 / 70 €)
Pronto kampanjpris: 80 / 70 / 50 (norm. 95 / 85 / 55 )

www.netticket.fi/grande-kausikortti
www.netticket.fi/pronto-kausikortti

Vasa stadsorkester

Ge bort ett Museikort, som ger tillträde till nästan 300 museer i Finland när som helst under öppettiderna!

Du kan köpa Museikortet enkelt på Kuntsi museum för modern konst, Österbottens museum eller i Tikanojas konsthem. Museikortet kostar 76 euro och gäller i 12 månader efter det första museibesöket.

Du kan också köpa Museikortet på nätet. Då levereras kortet digitalt eller per post. Digitala julklappar skickas vid önskad tidpunkt, per brev kommer kortet fram inom 1–2 veckor. Museikortet är även ett förmånskort för vänner av kultur. Hos utvalda samarbetspartners får du förmåner och tilläggstjänster med det gula kortet.

En motionsinriktad julklapp för hela familjen

En seriebiljett till Vasa simhall är varje vattendjurs drömgåva. Utöver motionssimning kan du med simavgiften även träna vattenlöpning och vattengympa samt gå till konditionssalen. Hopptornet och trampolinerna står också till kundernas förfogande. Läs mer om simhallens priser och tjänster.

Uimahallissa 3

Du kanske också är intresserad av

Julen i Vasa