Förbigå menyn

Ge bort en upplevelse i julklapp

Stadsteatern, stadsorkestern, museerna och simhallen har upplevelserika julklappar att erbjuda, i år i synnerhet i form av presentkort.

Skådespel, musikaler, opera!

Ett presentkort till Wasa Teater är en uppskattad gåva som ger mottagaren en upplyftande teaterupplevelse. Säsongen 2022 – 2023 spelas bl.a. Heiman som ser på Finlands historia genom en familjs ögon och Man får väl ställa upp, som är en fars som hyllar eldsjälarna i föreningslivet.  Mera information om spelåret 2023 kommer snart!

Vasa stadsteaters presentkort till önskat värde kan köpas vid teaterns biljettkassa eller på nätet. De gäller i ett år efter inköpsdatumet. Presentkorten kan användas i flera omgångar och de gäller på samtliga evenemang på Vasa stadsteater, inklusive konserter och gästspel.

Heiman, Wasa Teater

Vasa stadsorkesters konserter smeker musikvännens sinnen!

Köp ett presentkort med önskat värde eller välj önskad biljettyp. Presentkorten kan användas som betalningsmedel till Vasa stadsorkesters konserter och evenemang vid orkesterns biljettkassa och i nätbutiken www.netticket.fi. Presentkort kan beställas per post till önskad adress eller i PDF-format till e-posten. Mer information och konsertprogram.

Vasa stadsorkester

Ge bort ett Museikort, som ger tillträde till nästan 300 museer i Finland när som helst under öppettiderna!

Du kan köpa Museikortet enkelt på Kuntsi museum för modern konst, Österbottens museum eller i Tikanojas konsthem. Museikortet kostar 74 euro och gäller i 12 månader efter det första museibesöket.

Du kan också köpa Museikortet på nätet. Då levereras kortet digitalt eller per post. Digitala julklappar skickas vid önskad tidpunkt, per brev kommer kortet fram inom 1–2 veckor. Museikortet är även ett förmånskort för vänner av kultur. Hos utvalda samarbetspartners får du förmåner och tilläggstjänster med det gula kortet.

 

En motionsinriktad julklapp för hela familjen

En seriebiljett till Vasa simhall är varje vattendjurs drömgåva. Utöver motionssimning kan du med simavgiften även träna vattenlöpning och vattengympa samt gå till konditionssalen. Hopptornet och trampolinerna står också till kundernas förfogande. Läs mer om simhallens priser och tjänster.

Uimahallissa 3

Du kanske också är intresserad av

Julen i Vasa