Ohita valikko

Älykkäät energiaratkaisut – säästä rahaa

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Keskustelemme aurinkovoimaloista ja maalämmöstä asiantuntijoiden kanssa

Mitkä ovat kestävän liiketoiminnan edut? Energiakustannukset nousevat huimasti, samalla kun meidän on varmistettava, että yrityksemme pysyy vihreän kehityksen mukana. Nyt on mahdollisuus erilaisten investointitukien avulla siirtyä kustannustehokkaampaan energiamuotoon ja samalla viedä yritystä kohti vihreämpää toimintaa.

Vilpen toimitusjohtaja Tuomas Saikkonen kertoo Vilpen aurinkovoimalaitoksesta ja siitä, kuinka he pyrkivät viemään liiketoimintaansa kohti kestävämpää kehitystä.

Aii Energy Systems on yritys, joka suunnittelee ja asentaa aurinkovoimaloita sekä suurille että pienille toimijoille. Tekninen johtaja Antti Häkkinen kertoo aurinkoenergian eduista ja siitä, mitä mahdollisuuksia niin pienillä kuin suurilla yrityksillä on muuttua sähköntuotannossa osittain tai kokonaan omavaraiseksi.

Stagnäs & Nylund on yksi monista yrityksistä, jotka suunnittelevat ja asentavat maalämpöä sekä yrityksille että kotitalouksille. Yrityksen liikeidea ”energiatehokasta suunnittelua asiakkaan toiveiden mukaan” on yhtä ajankohtainen tänään kuin yrityksen perustamishetkellä yli 40 vuotta sitten. Yksi yrityksen perustajista, Håkan Nylund, kertoo maalämmön eduista, kenelle maalämpö sopii ja millaisia ​​investointeja siihen liittyy.