Ohita valikko

We say welcome to Talent – Edition 2022 - Jakobstad

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Information och diskussion kring teman arbetsrelaterad invandring och rekrytering av internationell arbetskraft

Vad betyder arbetsgivarbild eller ett gott arbetsgivarskap? Hur kan företaget hitta kompetent arbetskraft, när konkurrensen om experter är hård både i hemlandet och även globalt? Hurdant stöd erbjuder de lokala aktörerna för att utveckla mångfalden i rekryteringarna?

Välkommen till ett informations- och diskussionsevenemang där vi fördjupar oss i teman som arbetsrelaterad invandring och rekrytering av utländska experter. Vi berättar om de offentliga tjänster som står till buds och som stöder rekryteringen av internationell arbetskraft, om etablering och introduktion av mångfald i arbetsgemenskaper. Även aktuella lokala aktörer deltar i evenemanget.

Under programmet önskar vi att ni lyfter fram egna erfarenheter, behov och önskemål gällande aktuella teman. Vi som arrangerar evenemanget deltar i många nätverk där vi kan föra vidare era konkreta önskemål om hur rekryteringsutmaningarna kunde lösas.

Vi ordnar fyra lokala virtuella tillställningar tillsammans med de lokala aktörerna, regionala utvecklingsbolag och Österbottens handelskammare. Välj just den tidpunkt och ort som passar dig. Evenemangen är tvåspråkiga