Ohita valikko

Yrittäjäksi Ravilaaksoon

Ravilaakso on yrittäjän kannalta ihanteellisella alueella: hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä keskustaa. Alueen katutila pyritään pitämään mahdollisimman elävänä ja varaamaan aukioille ja vilkkaimpiin risteyksiin avautuvien julkisivujen ensimmäiset kerrokset liikehuoneistoille.

Ravilaaksoon rakentuu liikehuoneistoja, joita voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin. Yritysten mahdollisesti tarvitsemat erityisratkaisut voidaan huomioida jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Yritysten kannalta yksi Ravilaakson vetonauloista on erilaisten toimitilojen tarjonta start-up-yrityksille. Myös pop-up-tiloilla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä Ravilaaksossa. Ravilaakson palveluita täydentävät myös monipuolisesti käytettävät, kerrostalojen yhteyteen syntyvät yhteistilat. Ne luovat mahdollisuuksia yritysten ja toimitilojen laajentamiseen alueella.

Ravilaaksoon sopivia yrityksiä

  • Ravilaaksoon toivotaan vähintään yhtä noin 400–600 m2 n päivittäistavarakauppaa
  • Alueelle toivotaan 2-3 ravintolaa, jotka toimivat päivisin lounas- ja iltaisin tilausravintoloina.
  • Lisäksi alueelle mahtuu useita pienempiä, grilli- tai kioskityylisiä yrityksiä. Alueelle olisi mahdollista perustaa myös muutama baari.
  • Alueelle suunniteltavat palvelutalot tarvitsevat monenlaisia yrityksiä. Palvelutalojen tarpeisiin vastaavat esimerkiksi ruoka- ja terveyspalvelut. Kysyttyjä terveyspalveluita voivat olla esimerkiksi lääkäripalvelut ja pienimuotoiset hoitolaitokset.
  • Urheiluvälineiden erikoisliike sopisi vastaamaan ympäristön urheilutarjonnan nostamaan kysyntään (esim. fanituotteiden myynti & lajivarusteet).