Ohita valikko
Nuoria ja lapsia ulkona leikkimässä.

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Kesäduunisetelin hakuaika käynnissä

Julkaistu: 4.4.2024

Vaasan kaupungin kesäduuniseteli mahdollistaa tänäkin vuonna kesätyöpaikan vaasalaiselle nuorelle alle 50 henkilöä työllistävään yritykseen, yhdistykseen ja osuuskuntaan. Kesäduuniseteliä voi hakea 15. toukokuuta asti.

Kesätyötä etsivä nuori voi olla itse yhteydessä työantajaan ja kysyä kesätyöpaikkaa, minkä jälkeen työnantaja hakee kesäduuniseteliä nuoren palkkaamiseen. Toinen vaihtoehto on, että työnantaja hakee ensin setelin ja etsii sen avulla työntekijää.

Kesätyöntekijän tulee olla 15–29-vuotias vaasalainen, mutta kesäduunisetelillä palkkaavan yrityksen ei tarvitse olla rekisteröitynä Vaasaan. Kesätyön tulee toteutua 1.5.–30.9. välisenä aikana, ja työsuhteen tulee olla vähintään kahden viikon mittainen tai yhteensä 60 tunnin pituinen.

Kesäduunisetelillä työnantajalle maksettava tuki on 40 prosenttia bruttopalkasta, ja enimmillään 500 euroa. Etusijalla ovat työnantajat, jotka hakevat kesäduuniseteliä ensimmäistä kertaa.

Kesäduunisetelin hakuaika on 1.4.–15.5.2024. Hakemus tehdään kaupungin sähköisessä asiointipalvelussa osoitteessa: https://asiointi.vaasa.fi/

Lue tarkemmat hakuohjeet: https://www.vaasa.fi/koulutus-ja-tyo/tyomahdollisuudet/vaasan-kaupungin-avoimet-tyopaikat/kesatyopaikat/

Lisätietoja:

Daniel Front, työnsuunnittelija
daniel.front@vaasa.fi, puh. 040 573 4964