Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vaasan kansalaisopisto Alman lukuvuoden 2024–25 ilmoittautuminen alkaa jo toukokuussa

Julkaistu: 7.5.2024

Vaasan kansalaisopisto Alman lukuvuoden 2024–25 kursseille ilmoittautuminen alkaa tänä vuonna jo toukokuussa. Ensi lukuvuoden kursseille voi ilmoittautua 15.5. klo 15 alkaen. Aikaisempina vuosina kuluvan lukuvuoden kurssi-ilmoittautuminen on alkanut elokuussa.

Painettua kurssiesitettä ei tänä vuonna julkaista, vaan tarjontaan voi tutustua ja kursseille ilmoittautua verkossa osoitteessa uusi.opistopalvelut.fi/vaasa

Vaikka kurssiesitteestä on jouduttu taloudellisista syistä luopumaan palvelun laatu ja kurssien laaja valikoima pysyy edelleen samalla erinomaisella tasolla. Tarjoamme vuosittain yli 1000 kurssia 16 000 oppijalle kymmenellä eri ainealueella. Alma toimii Vaasan lisäksi Vähässäkyrössä, Laihialla ja Isossakyrössä. Myös verkko- ja opintopistekurssien valikoima Almassa on kattava. Kurssit ja luennot ovat avoimia kaikille.

Alma lisää kursseja valikoimaan ympäri vuoden – asiakkaiden toiveet huomioidaan

Almassa seurataan tiiviisti asiakkaiden kurssitoiveita ja tarjotaan yleisölle monipuolisesti uusia kursseja. Ensi lukuvuoden uutuuskursseja ovatkin mm. Jämälankaneulonta sekä opintopistekurssit Latinan alkeet verkossa, Fascia kehonhuolto kuminauhalla -verkkokurssi ja Luova kirjoittaminen. Myös Kyrönmaan tarjontaa vahvistetaan uutuuskursseilla, joita ensi lukuvuonna ovat mm. Viitelöinti -punontakurssi sekä Rentoutta keholle ja mielelle ja Japanin kieli, manga/anime ja kulttuuri tutuksi -kurssit. Alman henkilökunta ottaa mielellään vastaan yleisön kurssitoiveita ja niitä voi edelleen esittää tulevaa lukuvuotta silmällä pitäen.

”Alma on ketterä toimija ja pystymme toteuttamaan asiakkaiden kurssitoiveita lyhyelläkin aikavälillä. Onkin tärkeää huomata, että vaikka suuri osa lukuvuoden 2024–25 kursseista julkaistaan toukokuussa kurssi-ilmoittautumisen auetessa, niin päivitämme jatkuvasti tarjontaamme ja lisäämme kursseja verkkopalveluumme ympäri vuoden. Tarjontaa kannattaakin seurata aktiivisesti verkkopalvelussamme ja some-kanavillamme. Alman kursseille voi ilmoittautua läpi lukuvuoden.” kertoo kansalaisopisto Alman rehtori Sannasirkku Autio.

Verkossa ilmoittautumisen lisäksi voit ilmoittautua kursseille paikan päällä ja puhelimitse Alman palvelupisteissä Vaasassa: Raastuvankatu 31, puh. 0400 868 110 (ma-pe klo 8–16) sekä Kirkkopuistikko 15, puh. 040 6299 133 (ma-to klo 10–14).

Kansalaisopisto Alma tarjoaa uusien taitojen oppimisen riemua ja satoja mahdollisuuksia kehittää itseään ja osaamistaan. Anna Alman viedä!