Förbigå menyn

Arrangera ett möte eller event i Vasa

Möten som berör

5 orsaker att ordna evenemang i Vasaregionen

 • Utrymmen, resurser och alternativ för alla typer av evenemang
 • Undvik trängsel och rusning - här är allt nära!
 • Vasa är en äkta kulturstad med utbud på internationell nivå
 • Kombinera arbete och fritid i en unik havsnära stadsmiljö
 • Nordens energihuvudstad fylld med positiv energi och passionerad attityd

Energi och inspiration

En liten stads fördelar kombinerat med en stor stads stämning ger mångsidiga möjligheter till att ordna evenemang i Vasaregionen.

Personlig betjäning i kombination med att det är enkelt att förflytta sig skapar unika ramar för att ordna evenemang, möten och konferenser.

Bekanta dig med utrymmen

Upplev något nytt och unikt

Om du söker ett intressant och mångsidigt resmål eller mötestjänster åt din grupp är Vasaregionen ett utmärkt val. En otroligt vacker världsarvsskärgård, mångsidigt programutbud, aktivt kulturliv och bra shopppingmöjligheter säkerställer en upplevelse som inte glöms i första taget.

Program för grupper

Vi planerar ett event tillsammans!

De bästa evenemangen skapar historier som man med ett leende på läpparna talar om i många år efteråt. Vårt uppdrag är att så många som möjligt av dessa ordnas i Vasaregionen. Vare sig du skall ordna ett företagsevent, vetenskaplig konferens eller fritidsevenemang - tag kontakt med oss!

Visit Vaasa helpdesk

Välkommen till Vasaregionen!

Vasa är Finlands näst mest internationella stad och i regionen finns Nordens största energiteknologikluster. Personlig service i kombination med att det är enkelt att förflytta sig skapar oförglömliga ramar för att ordna evenemang.

 • I Vasaregionens högklassiga hotell kan du till ett bra pris övernatta i högklassia och personliga rum. Hotellutbudet är mångsidigt och rumskapaciteten stor.

 • Vasa med omnejd erbjuder pittoreska och unika mötesrum såväl i stadens centrum, vid havet som i landsbyggdens lugn.

 • Det är lätt att njuta av god mat i Vasaregionen. De lokala restaurangerna och caféerna satsar på kvalitet och lokala råvaror.

 • Programarrangörerna i Vasa och Vasaregionen erbjuder den aktiva mötesdeltagaren många alternativ. Äventyr, upplevelser, fysiska aktiviteter, matlagning och båtturer är bara några exempel.

 • I Vasaregionen finns nya vyer, nya upplevelser och behövlig motvikt till en effektiv mötesdag.

 • Till Vasaregionen kommer du med direktflyg från Helsingfors eller Stockholm eller med tåg mitt in i stadens centrum. Färjan tar dig året om till Umeå med Finlands kortaste färjlinje.

 • Tillsammans med våra samarbetspartner säkerställer vi att möten och evenemang lyckas.

Vi rekommenderar

Hyr SKY-bastun på Vaakuna i Vasa!

Välkommen till Original Sokos Hotel Vaakuna och bada bastu uppe i skyarna! På den täckta terrassen finns även en badtunna.

Läs mer och boka

Unika möteslokaler

På Bock’s Corner ordnas lätt allt från små möten till stora seminarier och från snabba träffar till event över flera dagar.

Läs mer

Erbjud upplevelser och äkta möten

Pohjanmaan Expo är en fullservicekonferenstjänst som hjälper med alla praktiska arrangemang, skräddarsydda efter dina önskemål.

Läs mer och be om offert

Läs även