Förbigå menyn

Vasa Elektriska Arena – FM-kvalet i cheerleading

Cheerleading-glädje i Vasa

FM-kvalet i cheerleading ordnades år 2017 i Vasa Elektriska Arena i samarbete med Suomen Cheerleadingliitto och föreningen West Coast Vikings Cheerleaders från Vasa. Det nationella intresset för cheerleading har ökat enormt under de senaste åren och konkurrensen i FM-tävlingarna i Finland är ytterst hård. Det märktes också då evenemanget ordnades för några år sedan.

Av de 63 lag som deltog i FM-finalen klarade sig 53 lag. Antalet deltagare i tävlingarna är stort och det totala antalet tävlande uppgick till hela 1 797 personer. Publiken hittade också till evenemanget i stor skara, biljetter såldes till 2 262 åskådare. Att vara värd för ett stort tävlingsevenemang är alltid en kraftansträngning för den förening som ordnar evenemanget, men tack vare det välfungerande samarbetet gick allting mycket bra.

Lyckade arrangemang gav ett framgångsrikt evenemang

”Arrangemangen fungerade enligt överenskommelse, man lyssnade på alla våra önskemål och försökte ordna allt på plats enligt våra behov. Utrymmena var dessutom precis som vi hade önskat och passade vårt evenemang perfekt. Det visste vi arrangörer redan på förhand att de skulle vara efter att ha upplevt många ishallstävlingar”, berättar Heli Stenroos, föreningskoordinator för West Coast Vikings Cheerleaders.

”Vi följde diskussionen inom grenen efter tävlingen och vi fick mycket beröm av tävlandena och domarna för en välarrangerad tävling. Framför allt tävlingslunchen som serverades i restaurang Kotkanpesä i Vasa Elektriska Arena lovprisades runtom i Finland för att den var riklig, av hög klass och mångsidig”, fortsätter Stenroos.

Läs mer om möjligheterna och utbudet i Vasa Elektriska Arena och i Vasaregionens övriga arenor.

 

Möten som berör

Framgångar skapas med samarbete mellan yrkespersoner

När ett evenemang ordnas i Vasa, så ordnas det ordentligt – det tar Vasaregionens arenor, Visit Vasa och Vasa Sport hand om. Ett uppriktigt samarbete som överskrider organisationsgränserna kommer fram för arrangörer av evenemang som konkret hjälp och arbetsglädje.

Läs mer
ihmiset lähdössä kokouksesta

Vasa som en evenemangsstad

Vasa är Finlands näst mest internationella stad och i regionen finns Nordens största energiteknologikluster. Personlig service i kombination med att det är enkelt att förflytta sig skapar oförglömliga ramar för att ordna evenemang.

5 orsaker att ordna evenemang i Vasa