Förbigå menyn

Vasa Elektriska Arena – De riksomfattande företagardagarna

De riksomfattande företagardagarna i Vasa år 2016

De riksomfattande företagardagarna är ett evenemang som ordnas i olika städer varje år. Evenemanget riktar sig till alla företagare i landet och andra med företagaranda. Vasa stad och Vasaregionens arenor fick äran att ordna Företagardagarna år 2016. Evenemanget varade i tre dagar och antalet deltagare var enormt. Lokalerna behövde vara stora, praktiska och trygga för att klara av folkmängden.

År 2016 deltog hela 1 300 besökare i evenemanget. Programmet bestod av företagarnas förbundskongresser, talare – den ena intressantare än den andra – samt lättsamt kvällsprogram med god mat och feststämning. Talarutbudet var imponerande med framstående personer som Förenta staternas Finland-ambassadör Bruce Oreck och Gustav Hägglund, kommendör för försvarsmakten på scenen.

Det lyckade evenemanget fick beröm

Förutom det gedigna programmet och de fina utrymmena fick också bland annat arrangemangen och den utsökta middagen beröm. Enligt Kust-Österbottens företagare gick allt utmärkt tack vare den välvilliga hjälpen från personalen på Vasaregionens arenor.

”Alla bord och stolar till evenemanget fanns redan färdigt på plats i arenan och personalen hjälpte gärna till med arrangemangen. Totalt sett blev det en mycket lyckad helhet och den respons som vi fick av deltagarna var mycket positiv”, berättar Hippi Hovi, verkställande direktör för Kust-Österbottens företagare.

Läs mer om möjligheterna och utbudet i Vasa Elektriska Arena och i Vasaregionens övriga arenor.

 

Möten som berör

Framgångar skapas med samarbete mellan yrkespersoner

När ett evenemang ordnas i Vasa, så ordnas det ordentligt – det tar Vasaregionens arenor, Visit Vasa och Vasa Sport hand om. Ett uppriktigt samarbete som överskrider organisationsgränserna kommer fram för arrangörer av evenemang som konkret hjälp och arbetsglädje.

Läs mer
ihmiset lähdössä kokouksesta

Vasa som en evenemangsstad

Vasa är Finlands näst mest internationella stad och i regionen finns Nordens största energiteknologikluster. Personlig service i kombination med att det är enkelt att förflytta sig skapar oförglömliga ramar för att ordna evenemang.

5 orsaker att ordna evenemang i Vasa