Ohita valikko

Luonto ja aktiviteetit

Hae kiinnostavia aiheita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Aikatalulun mukaiset saaristoristeilyt

  Merenkurkun saaristo, Vaasa

  Haluaisitko kokea Merenkurkun maailmanperinnön aivan uudella tavalla? Kenties haluaisit nähdä, millainen on Merenkurkun oma punainen Eiffeltorni Valassaarilla? Merenkurkun saariston risteilyillä pääset tutustumaan sisä- ja ulkosaariin, jotka ovat kauniina kesäpäivinä pieniä paratiiseja.

   

   

 • Kylpylä ja vesipuisto Tropiclandia

  Kesäpolku 1, Vaasa

  Kylpylä ja Vesipuisto Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys. Kylpylässä hurjia vesiliukumäkiä, aaltoja, vesiverho, porealtaita, eksoottisia saunoja ja aina ihanan lämmintä. Vesipuistoalue, jossa on hurjia vesiliukumäkiä, kaksi lastenallasta, poreallas ja auringonottoalueet terasseineen.

  +358 20 796 1300

  info.tropiclandia@puuhagroup.com

  https://www.tropiclandia.fi/

  Facebook

 • Vaasan uimahalli
 • Away

  Vaasa

  Oy AWAY-Tourism Ab on vuonna 1997 toimintansa aloittanut, Vaasassa toimiva elämys-, seikkailu-ja ohjelmapalveluyritys. Meidän suosittujen ohjelmien joukossa on mm. paintball pelejä, ammuntaa, tiimityöskentelyä, tiimiratoja, kilpailuja, ”kapinekamppailut”, pelastautumispuku uintia ja paljon muuta. Kaikki tämä vain yhden puhelinsoiton päässä! UUTUUS: purjehdus elämys Vaasan saaristossa heinäkuussa 2019 keskiviikkoisin ja perjantaisin.

  +358 50 553 2338

  info@away.fi

  https://www.away.fi/

 • Botniahalli

  Papinsaarentie 2, Mustasaari

  Botniahalli

  Suomen suurin ja monipuolisin urheiluun, liikuntaan niin suuriin kuin pieniinkin yleisötapahtumiin. Ammattitaitoiset TYKY-päivät, työhyvinvointivalmennukset, fysiikkavalmennus, testaus ja lajivalmennus, personal training ja ryhmäliikunta.

  +358 20 120 1700

  info@vaasanseudunareenat.fi

  https://vaasanseudunareenat.fi/botniahalli/

  Facebook

 • Cinema Bowling

  Kauppapuistikko 18, Vaasa

  Keilailu Cinemassa ei ole vain urheilua – se on paljon enemmän! Järjestä keilailuelämys vailla vertaa henkilökunnalle, asiakkaille tai ystävien kesken. Tilaa tilaisuuteen sopivaa pikkupurtavaa etukäteen. Myös juomat voitte tilata ennakkoon tai valita paikan päällä baaristamme.

  +358 20 719 1919

  mail@cinemabowling.com

  http://www.cinemabowling.com/

  Facebook

 • Edvinin polku ja korsukylä

  Aleksis Kiventie 59, Vaasa

  Edvininpolku on vuosien saatossa kuntopolusta syntynyt ainutlaatuinen Edvin Hevonkosken luoma pysyvä taidenäyttely.

  Aiheita teoksiin on saatu romaaneista Seitsemän veljestä, Tuntematon sotilas ja Täällä Pohjantähden alla sekä runoista ja saduista. Vahvasti esillä ovat myös luonto sekä paikallisesti ja yhteiskunnallisesti merkittävät tapahtumat ja henkilöt. Näyttely käsittää yli sata teosta tai teoskokonaisuutta.

  Lisäksi alueella sijaitsee Hevonkosken ideoima ja yhdessä veteraanien kanssa talkoilla rakentama korsukylä. Korsukylä on kunnianosoitus rintamamiehille ja -lotille ollen samalla muistutus rauhan tärkeydestä.

  +358 50 560 6496

  http://asevelikyla.fi/edvininpolku/

  Facebook

 • FindOut Vaasa

  Rewell Center, Ylätori, Vaasa

  Find Out Vaasa

  Menette huoneeseen ja tulette sieltä pois – jos pääsette. Ulospääsyä on hankaloitettu erilaisilla pulmilla, esteillä, lukoilla ja ongelmilla. Teillä on tunti aikaa löytää loppuratkaisu, selvitä ulos ja olla osana tarinaa.
  Asiakkaitamme ovat kaveri- ja polttariporukat sekä perheet. Pakopelaaminen on myös suosittua yritysten ja yhdistysten tyky- ja pikkujoulu- tai vuosijuhlaohjelmana. Varaa pelisi ja tule kokemaan, että pakopeli FindOut on poikkeavaa, hauskaa ja yllättävän hyödyllistä!

  +358 40 024 7090

  jerkka@findout.fi

  https://www.findout.fi

  Facebook

 • Floating Sauna

  Hietasaari 6, 65100 Vaasa

  Floating sauna on 6 x 10 m saunalautta joka sijaitsee Vaasan keskustan tuntumassa. Risteile Vaasan kauniissa saaristossa samalla kun nautit lämpimästä ja rentouttavasta saunakylvystä. Lautalla voi olla enintään 12 henkilöä.

  +358 40 913 4769

  info@rentitwasa.fi

  Facebook

 • H2O Rental

  Niemeläntie 32, 65170 Vaasa

  H2O on vaasalainen vuokrapalvelu, joka toimii Vaskiluodon vanhan idyllisen merivartioaseman tiloissa. Tarjoamme saaristoelämyksiä pitkällä kokemuksella niin merikarhuille, kuin maakravuillekin. Lähde liikkeelle ilman ennakkoluuloja – omalla porukalla tai ammattisamoilijan seurassa. Meiltä löytyy mönkijät, jetskit, ponttoonivene, alumiinivene ja princess-jahti.

  +358 400 867 766

  info@h2orental.fi

  https://www.h2orental.fi/

  Facebook

 • HopLop Vaasa

  Meijerinkatu 2-4, Vaasa

  HopLop Vaasa on liikunnallinen seikkailupuisto koko perheelle. Seinästä seinään täynnä koukuttavaa touhua ja vauhdikasta viihtymistä kaikenikäisille, taitotasosta riippumatta. Meillä on vapaus villiintyä ja aikuisetkin voivat jättää kravatin ja jakkupuvun kotiin!

  Älä ole ei – tule tutustumaan HopLop Vaasan riemukkaaseen aaltoliukumäkeen, sähäköihin sähköautoihin sekä jännittävään tulivuori-liukuun, joka pistää Vaasankin veren vapisemaan.

  +358 10 837 3017

  info.vaasa@hoplop.fi

  https://www.hoplop.fi/puistot/vaasa

  Facebook

 • Kvarken Kayak Center

  Nyt kajakin vuokraus tehtiin helpoksi! Kajakin saa käyttöönsä joko lyhyemmäksi ajaksi tai koko vuorokaudeksi. Kajakin vesille laskupaikaksi voit valita joko Kalaranta, Vaasassa tai maailmanperintösaaristosta osoitteesta Sommarösundin uimaranta, Sommarösundintie, 65930 Södra Vallgrund. Hintaan sisältyy aina pelastusliivi, mela, kajakki sekä kartta. Edellytämme että olet tottunut vesilläkävijä ja osaat käsitellä kajakkia mikäli lähdet retkelle ilman opasta! Lähde melontaretkelle Vaasan sisäsaaristoon tai Merenkurkun UNESCO:n maailmanperintöalueelle vuokrakajaakilla!

  +358 50 557 1971

  hermanfogelberg@gmail.com

  https://sites.google.com/view/kvarkenkayakcenter

  Facebook

 • Kvarken Nature and Fishing Tours

  Kvarken Nature and Fishing toteuttaa erilaisia kalastukseen ja saariston luontoon liittyviä ohjelmapalveluita ympärivuotisesti, toimialueenaan Merenkurkun saaristo, Vaasan, Mustasaaren, Vöyrin kunnissa.
  Yritys pyrkii toimimaan asiakaslähtöisesti ja tuottamaan miellyttäviä elämyksiä kalastuksen ja saariston parissa, sekä kestävän kehityksen mukaan pitämään yllä saariston elinvoimaisuutta perinteitä ja luontoa kunnioittaen.

  +358 44 527 2314

  info@kvarkennatureandfishing.fi

  https://www.kvarkennatureandfishing.fi/

  Facebook

 • Kyrönmaan Patikka-reitistö

  Kyrönmaa

  Kyrönmaan luonto tarjoaa kulkijalle peltoja, metsiä, soita ja louhikkoja. Monille kynnys lähteä metsään on korkea eksymisvaaran tähden vaikka halua luontoon olisikin. Hanke vastaa tuohon tarpeeseen tuottamalla suunnitelman merkityistä ja turvallisista retkeilyreiteistä. Reitistö sisältää rakennetut ja huolletut taukopaikat tulisijoineen.

  https://isokyro.fi/hyvinvointipalvelut/liikunta/patikkareitit/

 • M/S Corina

  Raippaluodontie 2, Korsholm

  Koe Merenkurkun saaristo risteilyalus M/S Corinalla.
  M/S Corina voidaan varata lyhyemmille sekä pidemmille risteilyille ainutlaatuisessa saaristossamme.
  M/S Corina ottaa max 50 matkustajaa. Aluksella on mahdollisuus ruoka ja juoma tarjoiluun.

  +358 500 260 751

  cruising@berny.fi

  https://www.berny.fi/yritykset-and-ryhmat/risteilyt/

  Facebook

 • MakeItOut

  Teräksenkuja 3, Vaasa

  Make it Out

  Room Escape on jännittävä sekä koukuttava interaktiivinen ongelmanratkaisu ryhmässä. Tehtävänänne on selviytyä pakohuoneesta 60 minuutissa. Makeitout tarjoaa kaksi ainutlaatuista pakopeliä Vaasan ydinkeskustassa.

  +358 20 799 1322

  info@makeitout.fi

  https://makeitout.fi

  Facebook

 • Neptune Service

  Nyypakantie 10, Vasa

  Neptune Service tarjoaa palveluja Vaasan saaristossa sekä Vaasan ympäristössä
  Yritys on Metsähallituksen yhteistyöyritys ja kaikki veneet ovat Merenkulkulaitoksen katsastamia.

  Yrittäjä Kenneth Åbergilla on pitkä kokemus saaristosta ja veneilystä Merenkurkun alueella. Hänellä on saaristo- rannikko- ja avomerilaivuritutkinto sekä Merenkulkulaitoksen myöntämä kuljettajankirja. Hän on myös Merenkurkun saariston maailmanperintöalueen sertifioitu opas.

  +358 50 5812920

  kenneth.aberg@netikka.fi

  http://www.elisanet.fi/neptune-service/finska/index_fi.htm

  Facebook

 • Opastettu iltakävely Präntööllä

  Palosaaren tori, Vaasa

  Opastettu_Kavely_Palosaari

  Iltakävely Vaasan vanhimmalla esikaupunkialueella – Präntööllä (Palosaarella). Monivivahteinen Palosaari on tutustumisen arvoinen paikka. Siellä ovat viihtyneet niin kirjailijat kuin taiteilijatkin. Vaasan merellinen kaupankäynti sai alkuna C.G Wolffin purjelaivatelakalta jo 1800-luvulla. Tuolta ajalta on vielä muistona Merimuseo. Palosaaren merellinen kampus alue sykkii energistä opiskelijaelämää.

  Lähtöpaikka: Palosaaren tori
  Ajankohta 2019: Kesäkuussa keskiviikkoisin klo 17-18.30
  Varattava vuorokautta ennen!

  http://vaasamustasaarioppaat.fi/kesakavelyt/

  Facebook

 • Opastettu kävely - Aatelisneito ja kaksi taiteen vaalijaa

  Museokatu 3, Vaasa

  Opastettu_Kävely_Aatelisneito

  Kierros tutustuttaa osallistujat vankienystävän Mathilda Wreden elämään ja syntymäkotiin. Myös kuvanveistäjä Emil Wickström ja lääninlääkäri, taiteenkerääjä Karl Hedman tulevat tutuiksi.

  Lähtöpaikka: Pohjanmaan museo, Museokatu 3.
  Ajankohdat 2019: Heinäkuussa keskiviikkoisin klo 17.00-18:30
  Liput varattava vuorokautta ennen!

  http://vaasamustasaarioppaat.fi/kesakavelyt/

  Facebook

 • Opastettu kävely - Design Vaasa

  Kauppatori, Vaasa

  Lähde oppaan mukana tutustumaan vaasalaiseen osaamiseen; kulttuuriin, taiteeseen sekä makuihin ja ylläty. Kierrämme pajat ja puodit. Kävely on n. 2 km.

  Lähtöpaikka: Kauppatorilla sijaitsevan matkailu infon edestä.
  Aika 2019: heinä- ja elokuussa keskiviikkona klo 13-14.30
  Varattava viimeistään vuorokautta ennen!

  http://vaasamustasaarioppaat.fi/kesakavelyt/

  Facebook