Ohita valikko

Hietalahden koulu

Hietalahden koulussa toimivat suomenkielisen yleisopetuksen vuosiluokat 1-6 sekä erityisluokat 0-9. Koulumme alaisuuteen kuuluu myös etappiluokka Keskuskoulun tiloissa sekä kaksi sairaalaluokkaa Huutoniemen lasten- ja nuorten psykiatrisen osaston yhteydessä.

Yleisopetuksen oppilaat ja erityisoppilaat toimivat Hietalahdessa yhdessä niin arjessa kuin juhlassakin. Integraatio on kaksisuuntaista ja aina oppilaan edun mukaista.

Koulumme toiminta-ajatus on koulu kaikille. Tavoitteemme on, että koulustamme lähtee suvaitsevaisia ja erilaisuuden rikkautena ymmärtäviä lapsia ja nuoria, joilla on hyvät eväät elämään ja vahva itsetunto. Koulussamme toimii sovitteluryhmä, ja panostamme ennaltaehkäisevään toimintaan. Kiusaamiseen puututaan heti. Koulukuraattori ja terveydenhoitaja ovat koulussamme lähes joka päivä.

Koulun kerhot ovat suosittuja (mm. kokkikerho, toimittajakerho, kantelekerho ja liikuntakerhot), ja koulussamme toimii myös aktiivinen vanhempainyhdistys Tötsä.

Oppilaskunta on aktiivinen, ja jokaisesta luokasta on valittu varsinainen jäsen sekä varajäsen. Oppilaskunta järjestää erilaisia tapahtumia. Osa koulumme arkea ovat koulumummo ja vaari , jotka ovat oppilaiden apuna noin kerran viikossa.

Koulussamme on välkkäritoimintaa säännöllisesti. Isän- ja äitienpäiväaamut ovat osa koulumme toimintaa. Koulun oman kalenterin tekeminen on jokavuotinen projekti. Lahjoitamme osan tuotosta sotaveteraaneille.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

  • Hietalahden koulu Ravikatu 9, 65100 Vaasa

    Avaa kartta
  • Koulun henkilökunnan sähköposti etunimi.sukunimi@edu.vaasa.fi
  • Oppilashuollon henkilökunta eli terveydenhoitajat, kuraattorit ja psykologit ovat siirtyneet hyvinvointikuntayhtymän alaisuuteen. Heidän sähköpostinsa ovat muotoa etunimi.sukunimi@ovph.fi