Olet täällä

  • Waltti matkakortti Vaasa
  • Waltti matkakortti Vaasa
  • Waltti matkakortti Vaasa

Tietoa kaupungista

Joukkoliikenne

Aikataulut ja reitit

Reittiopas

Liput ja myyntipisteet

Waltti–kortti

 

Huom! Pysäkki Wolffintie / Vaasan Sähkö poistuu toistaiseksi käytöstä alkaen 14.5. saneeraustyömaan ajaksi. Lähin seuraava pysäkki Kirkkopuistikko 8 löytyy 300 metriä Keskustan suuntaan.

Asiakaspalvelun yhteystiedot 
Oy Wasa Citybus Ab
Rewell Center, Ylätori 4 
65100 Vaasa 
Puh 050-511 4022
info@wasacitybus.fi

Aukioloajat: www.wasacitybus.fi

Anna palautetta
Vaasan kaupungin palautekanava 
Tai ota yhteyttä joukkoliikenne@vaasa.fi 

Vaasan kaupunki suunnittelee bussireitit yhteistyössä liikennöitsijöiden kanssa. Reitti- ja aikataulusuunnittelun selkäranka on peruskoululaisten, ammattikoululaisten ja lukiolaisten koulumatkaliikenne. Myös työmatkaliikenteen kehittäminen on tärkeää, ja kaupunki kuunteleekin paikallisen elinkeinoelämän toiveita.

Waltti verkkokauppa mainos
Huom!

Vanhasta nettilataukset.waltti.fi -osoitteesta voi enää tilata uuden kortin (ja ladata ainoastaan sen). Lisälatausmahdollisuus ja kaikki muut ominaisuudet ovat poistuneet sekä valitettavasti sitä myötä myös asiakkaiden tallentamat tiedot. Uuteen kauppaan pitää kirjautua uusilla tunnuksilla tai kortin voi ladata kirjautumatta. Kirjautuneena voi kuitenkin lisätä perheen/talouden kortit yhden tunnuksen alle vanhan verkkokaupan tapaan.

 

Ajankohtaista

Biokaasubussi
2.8.2018
Paikallisbussien talviaikataulut tulevat voimaan 13.8.2018. Wasa Citybus -palvelupiste muuttaa Rewell Centeriin 6.8, linjoihin tehdään muutoksia ja työmatkalinja Runsor Express jatkaa liikennöintiä...
Waltti-matkakortti
8.2.2018
Waltti-kortin lataamista varten on avattu uusi valtakunnallinen Waltti-kauppa. Uutta kauppaa voi käyttää nopeasti ja helposti ilman kirjautumista.