Ohita valikko

Tilausajoliikenne Vaasan seudulla

 • Oravais Trafik

  Rosteninkatu 8, Vaasa

  Turvalliset tilausajot nykyaikaisilla turistibusseilla.

  Meiltä saatte 17 – 66 paikkaiset uudenaikaiset turistibussit joiden varustukseen kuuluu mm. ilmastointi, wc, radio, CD- ja DVD-soittimet, USB/230V-latauspistokkeet sekä mukavat säädettävät turvavöin varustetut istuimet.

  +358 6 318 4000

  info@oravaistrafik.fi

  https://oravaistrafik.fi/

  Facebook

 • INGSVA

  https://www.ingsva.fi/?lang=fi

  Facebook

 • Matka-Ärrä

  Kurjenkatu 5, Vaasa

  Matka-Ärrä tarjoaa laadukasta ja luotettavaa tilausajopalvelua lähelle ja kauas. Olemme ajaneet tilausajoja jo lähes 30 vuoden ajan. Kalustoomme kuuluu kaksi isoa linja-autoa, yksi iso inva linja-auto sekä yksi pikkubussi. Inva linja-autoon mahtuu kerralla jopa 14 pyörätuolia. Invakuljetukset ovat Matka-Ärrän tärkeä palvelumuoto.

  +358 400 865 840

  myynti@matka-arra.fi

  https://www.matka-arra.fi/

  Facebook

 • Tapio Lae

  Ritaalanraitti 4, Isokyrö

  Kuljetamme sinut yksin tai yhdessä suuremmankin ryhmän kanssa omilla takseillamme ja linja-autoillamme minne ikinä haluat.

  Tarjoamme palvelukseenne Tapio Lae Oy:n ammattitaitoiset ja palvelualttiit tilausajo kuljettajat. Luotettavat ja kielitaitoiset kuljettajamme tekevät matkastanne ainutlaatuisen kokemuksen. He hallitsevat muuttuvat olosuhteet niin kotimaassa kuin ulkomailla ja ovat vastuussa turvallisuudestanne.

  Käytössänne on modernit, siistit ja hyvin varustellut 9-60 paikkaiset turistibussit, varusteina mm. ilmastointi, WC, radio / CD / DVD, kahvinkeitin, jääkaappi, säädettävät istuimet sekä reilut tavaratilat.

  Saat palvelua niin matkan suunnittelussa kuin tien päällä. Autamme mielellään myös esim. matkaeväiden järjestämisessä. Räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!

  +358 400 864 393

  info@tapiolaeoy.com

  https://www.tapiolaeoy.com/

  Facebook

 • Wasabus – Wiik & Ström

  Holmintie 3, Mustasaari

  Wiik & Ström on Mustasaarelainen linja-auto yritys joka perustettiin vuonna 1997. Tänä päivänä kalustoon kuuluu 20 bussia jotka ajavat linjaliikennettä Mustasaaressa ja Vaasassa sekä tilausajoja kotimaassa ja ulkomailla.

  +358 500 776 535

  info@wasabus.fi

  https://www.wasabus.fi/

  Facebook