Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Hei nuoret: nyt on jaossa 2000 euroa tapahtumiin ja projekteihin!

Julkaistu: 2.4.2024

Vaasan nuorisovaltuusto myöntää avustuksia nuorten omaehtoiseen toimintaan. Avustusta voi hakea esimerkiksi nuorten järjestämään projektiin tai tapahtumaan, pienryhmien harrastustoimintaan tai osarahoitukseksi suurempaan projektiin. Hakuaika päättyy 30.4.2024.

Rahaa on jaossa yhteensä 2 000 euroa. Avustusta voivat hakea 13–29-vuotiaista nuorista koostuvat ryhmät, jossa on vähintään kaksi nuorta. Ryhmän jäsenten on asuttava tai opiskeltava Vaasassa.

Hae avustusta!

Tuen avulla voi järjestää esimerkiksi konsertin, kilpailun tai lanit

Avustusten avulla nuorisovaltuusto haluaa aktivoida muita nuoria toteuttamaan esimerkiksi tapahtumia, joista mahdollisimman moni nuori pääsee osalliseksi.

–  Nuorilla on jälleen kerran oiva tilaisuus toteuttaa ideoitaan! Suosittelen lämpimästi kaikkia kiinnostuneita tarttumaan mahdollisuuteen ja hakemaan rahoitusta hankkeelleen. Tuen avulla voi järjestää vaikkapa konsertin, urheilukilpailun tai isot lanit! Toivon avustusten myötä Vaasaan syntyvän hienoja nuoria osallistavia projekteja, kommentoi nuorisovaltuuston puheenjohtaja Aaro Helo.

Avustusta saavat nuorten suunnittelemat ja toteuttamat hankkeet

Avustusta saavan hankkeen tulee olla nuorten suunnittelema, toteuttama ja se pitää lopuksi arvioida raportointilomakkeella.

Nuorisovaltuusto päättää avustuksien saajat ja avustusmäärät kokouksessaan 16.5.2024. Avustettu toiminta tulee järjestää kesä- ja joulukuun välisenä aikana vuonna 2024.