Ohita valikko
tietokone ja kädet

Toimijoiden materiaalipankki

Materiaalipankkia täydennetään yhteiskehittämisen myötä. Mikäli sivulta puuttuu jotain, anna palautetta sivun alaosan palautekanavasta.

Palvelulistaus (Excel)

Työkaluja

Helppokäyttöinen ja tietoturvallinen verkko-ohjausalusta vaikuttaviin asiakaskohtaamisiin. Ohjaustaverkossa.fi

Kykyviisari on maksuton työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä kaikille työikäisille. Kykyviisarin avulla vastaaja voi selvittää omaa tilannettaan, keskeisiä vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan. Kykyviisari

Duunikoutsi-mobiilisovellus on 13–25-vuotiaille nuorille suunnattu maksuton mobiilisovellus. Sovelluksen sisältö soveltuu nuorille, jotka ovat hakemassa TET-paikkaa, kesätöitä, harjoittelupaikkoja tai työpaikkaa. Duunikoutsi

Työkaluja oman osaamisen tunnistamiseen:

Osaaminen näkyviin (Sitra)

Osaaminen näkyviin (Jotpa)

Työhön valmentajan muistilista (Vates) sisältää asiakkaan arjen ja toimeentulon etuuksia ja palveluita, joita käytetään työhönvalmennuksen prosessin aikana. Työhön valmentajan muistilista.

Kotoutuminen.fi on asiantuntijoille tarkoitettu ohjaus- ja neuvontapalvelu maahanmuuton parissa toimiville, kuten maahanmuuttajia kohtaaville, kotoutumista edistäville ja pakolaisten vastaanotossa toimijoille. Palvelun MAUNO-koulutus sisältää tietoa, taitoa ja työkaluja asiantuntijoille ohjauksen ja neuvonnan toteuttamiseen. Linkki koulutukseen.

 

Uutiskirjeet

Työllisyysasioiden uutiskirjeen tilauslomake (Tulossa keväällä 2023)

Uutiskirjearkisto (Tulossa keväällä 2023)

Muita uutiskirjeitä

Welcome office

Kuntaliitto

Pohjanmaan hyvinvointialue