Ohita valikko
tietokone ja kädet

Toimijoiden materiaalipankki

Materiaalipankkia täydennetään yhteiskehittämisen myötä. Mikäli sivulta puuttuu jotain, anna palautetta sivun alaosan palautekanavan kautta.

Ajankohtaista: 

Hyvinvointipalveluiden avointen ovien viikko järjestettiin vk 44/2023.

 

ke 1.11.2023 klo 15-16 online streemauksena järjestetyn infon esitysmateriaali: TE24 uudistuksen tilannekatsaus_Vaasan seutu_01112023 infon materiaali.

Yleistä materiaalia

Palvelulistaus (Excel)

Työversio, päivitetään syksyllä 2023.

Työkaluja

Helppokäyttöinen ja tietoturvallinen verkko-ohjausalusta vaikuttaviin asiakaskohtaamisiin. Ohjaustaverkossa.fi

Kykyviisari on maksuton työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä kaikille työikäisille. Kykyviisarin avulla vastaaja voi selvittää omaa tilannettaan, keskeisiä vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan. Kykyviisari

Duunikoutsi-mobiilisovellus on 13–25-vuotiaille nuorille suunnattu maksuton mobiilisovellus. Sovelluksen sisältö soveltuu nuorille, jotka ovat hakemassa TET-paikkaa, kesätöitä, harjoittelupaikkoja tai työpaikkaa. Duunikoutsi

Työkaluja oman osaamisen tunnistamiseen:

Osaaminen näkyviin (Sitra)

Osaaminen näkyviin (Jotpa)

Työhön valmentajan muistilista (Vates) sisältää asiakkaan arjen ja toimeentulon etuuksia ja palveluita, joita käytetään työhönvalmennuksen prosessin aikana. Työhön valmentajan muistilista.

Kotoutuminen.fi on asiantuntijoille tarkoitettu ohjaus- ja neuvontapalvelu maahanmuuton parissa toimiville, kuten maahanmuuttajia kohtaaville, kotoutumista edistäville ja pakolaisten vastaanotossa toimijoille. Palvelun MAUNO-koulutus sisältää tietoa, taitoa ja työkaluja asiantuntijoille ohjauksen ja neuvonnan toteuttamiseen. Linkki koulutukseen.

 

Uutiskirjeet

Tulossa syksyllä 2023

 

Muita uutiskirjeitä

Welcome office

Kuntaliitto

Pohjanmaan hyvinvointialue

Vaasan seudun paikallisia työllisyyden tapahtumia

Vaasan työllisyyden ekosysteemin toimijat ovat projektiryhmän alatyöryhmällä kehittäneet hanketyönä aloitetun MiniRekryMessut tapahtuman konseptia ja se laajenee eri toimijoiden järjestämiksi tilaisuuksiksi, joita on n. 4-6 vuosittain. Lisäksi listalle on koottu muita rekrytointi ym. tapahtumia, jotta pientapahtumien aikatauluissa ei päädytä päällekkäisiin alueen suurempien tapahtumien kanssa.

 

Rekrytointitapahtumia 2023-2024, työversio, päivitetään elokuussa 2023

https://www.vaasa.fi/uploads/2023/07/504cd30c-minirekrymessu2023-ja-muut-rekrytapahtumat_julkinen_27.6.23-1.pdf