Olet täällä

Palvelut, joista käyttäjä voisi myös olla kiinnostunut

Nuorisotilat

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Kunnan monissa muissakin toimitiloissa, kuten kirjastoissa, on erityisesti nuorille tarkoitettua toimintaa ja palveluja. Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa ohjatusti kunnan nuorisotiloissa. Tilat on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Nuoria kohdataan myös monitoimitiloissa, liikunta- ja kulttuuripalveluissa ja internetissä.
Nuorisotiloissa voi pelata biljardia, tavata kavereita, tutustua uusiin tai vain hengailla. Tiloissa järjestetään myös kivaa tekemistä, kuten kerhoja ja tapahtumia. Nuorisotiloja eli vaasalaisten nuorten omia olohuoneita löytyy Vaasasta kuusi kappaletta: keskustassa Kultsa, Isolahdessa Sumppu, Gerbyssä Villa Gerby, Huutoniemellä Huudi, Ristinummella Ristikka ja Vähässäkyrössä Kyrölä. Kultsasta löytyy myös idyllinen ja edullinen Walkers-nuorisokahvila.

Nuorisotaloja eli vaasalaisten nuorten omia olohuoneita löytyy Vaasasta kuusi kappaletta. Keskustassa Kultsa, Isolahdessa Sumppu, Gerbyssä Villa Gerby, Huutoniemellä kohtaamispaikka Huudi, Ristinummella Ristikka ja Vähässäkyrössä Kyrölä.

Kultsasta (Raastuvankatu 30, 2 krs.) eli aivan keskustasta Rewell Centerin vierestä löytyy idyllinen ja edullinen Walkers-nuorisokahvila.

Tutustu tiloihin tarkemmin

RISTIKKA Jyrsijänkatu 2

HUUDI Mannerheimintie 41

VILLA GERBY Saariniementie 1

SUMPPU Pallokatu 17

KYRÖLÄ Vähänkyröntie 47

KULTSA Raastuvankatu 30, 1. krs.

ROKKIKOULU Myllykatu 18 A

SKEITTIHALLI Axel Mörnentie 7

WALKERS Raastuvankatu 30, 2. krs.

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut vuokraa tiloja erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten: Nuorisopalveluiden vuokrattavat tilat.

Tervetuloa!