Olet täällä

26.9.2018 - 10:17

Kuntsilla pääsee tutustumaan Vauvojen värikylpyyn

Vauvojen värikylpy_foto Anssi Turunen
Kuntsin modernin taiteen museossa järjestetään nyt syksyllä vauvoille ja taaperoikäisille piipahduspajoja Vauvojen värikylpyyn, joka on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpajassa lapset pääsevät itse kokemaan, tunnustelemaan ja havaitsemaan materiaaleja, värejä sekä valoja ja tuottamaan jälkeä myös itse.

Piipahduspajat pidetään keskiviikkoisin klo 11-12 Kuntsin modernin taiteen museon työpajatila Studiossa. Osallistumismaksu 12 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Vaasan kaupungin verkkokauppaan market.vaasa.fi . Yhteen työpajakertaan mahtuu 8 vauvaa (4-12 kk) tai taaperoa (1-3 v) ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajan kesto on noin 1h.

Aikataulu:

ke 24.10. klo 11-12 Vauvojen värikylpy

ke 31.10. klo 11-12 Taaperoiden värikylpy

ke 14.11. klo 11-12 Vauvojen värikylpy

Värikylvyissä käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja niissä käytetään pääasiassa ei-allergisoivia elintarvike- sekä luonnonpohjaisia materiaaleja.

Vauvojen värikylpy -toimintaideasta ja sen kehittämisestä vastaa Porin lastenkulttuurikeskuksen johtaja Päivi Setälä yhdessä ohjaajien kanssa. Porin lastenkulttuurikeskuksen kautta Vauvojen värikylpy -toiminta on levinnyt Suomessa ja kansainvälisesti.

www.varikylpy.fi

kuntsi.vaasa.fi/vauvojen-varikylpy.html

 

Kuva: Anssi Turunen

Uusimmat